Pellanet

Εκδήλωση με θέμα «Το ΕΣΠΑ στην Κεντρική Μακεδονία: Έργα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη» στο μέγαρο μουσικής Θεσσαλονίκης

 

 

Εκδήλωση με θέμα «Το ΕΣΠΑ στην Κεντρική Μακεδονία: Έργα που κάνουν τη ζωή μας καλύτερη» διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017, στις 18.00, στο κτίριο Μ2 του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης («Αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ»).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα έργα που υλοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις και συζήτηση των προσκεκλημένων με τα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που θα παραβρίσκονται.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας και θα γίνει προβολή οπτικοακουστικού υλικού των έργων που συγχρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εκδήλωση, η έκθεση φωτογραφίας και η προβολή του οπτικοακουστικού υλικού είναι ανοιχτές για το κοινό.

 

Δημοσιεύτηκε στις 2 Νοεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.