Pellanet

“Εκφράσου Ελεύθερα”

Στις 11 έως και τις 13 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε από το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Έδεσσας το 1ο Φεστιβάλ Νέων "Εκφράσου Ελεύθερα" στο κέντρο της πόλης της Έδεσσας, εκεί που χτυπά η καρδιά της νεανικής ψυχής εκεί που για πρώτη φορά ο αθλητισμός συνάντησε την μουσική και η τέχνη τον χορό.
Στόχος μας ήταν η ενεργή συμμετοχή των νέων στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης μας και η καρποφόρα έκφραση της ψυχής τους.
Παρότι των αντίξοων καιρικών συνθηκών το τριήμερο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και το 1ο Φεστιβάλ κορυφώθηκε με την συναυλία των C-REAL.
Για την υλοποίηση του Φεστιβάλ ευχαριστούμε θερμά:
τον Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Σόντρα, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Αθανάσιο Δήμτση, τον Δημ. Συμ. υπεύθυνο σε θέματα νεολαίας Γιάννη Τσεπκετζή, τους αντιδημάρχους για την στήριξη τους Δημήτριο Βάλτση, Δημήτριο Ποτήρη και Σίπκα Γεώργιο, τον Πρόεδρο Δημ. Συμ. Ιγνάτη Κεσετζίδη, την Γεωργία Κικίδου, τους Δημοτικούς συμβούλους καθώς και το προσωπικό του Δήμου Έδεσσας.
την Ν.Α Πέλλας τον Νομάρχη κ. Μιχάλη Καραμάνη & τον αντινομάρχη κ. Παυλίδη Μπάμπη.
την Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και τον βουλευτή κ. Τζαμτζή Ιορδανή για την εξασφάλιση οικονομικής επιχορήγησης για το φεστιβάλ.
την ΔΗΚΕΔΕ και τους κ. Δίου Αναστάσιο, Τακατζόγλου Κών/νο, Κυριακού Ευάγγελο.
τον πολιτιστικό σύλλογο πλατάνης την κ. Αντιγόνη Πασλαμούσκα.
το Κ.Π. Ν. Πέλλας Όραμα τον κ. Σιάντση Λάζαρο.
το γυμναστήριο Academy Fitness Club για την υπέροχη βραδιά σύγχρονού χορού την Αλεξία Μαυροπούλου και Θωμαή Μαραντίδου.
τους υπεύθυνους του συλλόγου Εδεσσαίων 8 χ 8 σκακιστών Κώστα Αλεξανδρίδη και Δημήτρη Γκιώση, του Δημοτικού Σταδίου του Έδεσσαϊκου, και του Δημοτικού Ωδείου Έδεσσας.
τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Δήμου Έδεσσας.
τους Διευθυντές και τους καθηγητές των σχολείων Έδεσσας και τα παιδιά της οργανωτικής επιτροπής (Άγγελο Λούση, Αθηνά Στοϊου, Αλέξανδρο Μπαμπάτση, Αντιγόνη Πασλαμούσκα, Αντώνη Μπουρδάνη, Άρη Πασλαμούσκα, Ασπασία Μάτη, Βαγγέλη Κώτσιου, Βασίλη Κιουτσούκη, Γιάννη Κορώνα, Γιώργο Μπουρδάνη, Διονύσης Κούκος, Δημήτρης Κορώνας, Δήμητρα Σαμψάκη, Δήμητρα Σουλιώτη, Ειρήνη Θωμαϊδου, Εύη Γιάντση, Ιωάννα Σαλαμπάση, Κωστή Παπαπάυλου, Μαρία Πασλαμούσκα, Μαρίνα Χαραλάμπους, Νατάσα Σαλαμπάση, Τάσος Αρβανιτίδης, Χρήστος Γιάντσης)

τους χορηγούς μας (Axon και lexis Φροντιστήρια, Academy Fitness club, Βιβλιοπωλείο Τουφεξής, Ζιρπιάδης, Κανναβουργείο, Κινητή τηλεφωνία Wind, Μαρίνος – αθλητικά είδη, Πόζαρλής, Σπιτικό, Moda, Noir, Fresh, Golden, Φώτο Ευθυμιάδης, Φούρνος Λούση, Questa και τους 103,8 FM ).
τις παρουσιάστριες των τριών βραδιών κ. Ασπασία Μάτη, Αντιγόνη Πασλαμούσκα και Χριστίνα Μπούζμπα.
τέλος, όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ελπίζουμε πως το 1ο φεστιβάλ νέων που με αίσθημα ευθύνης διοργανώσαμε, να ανταποκρίθηκε στις επιθυμίες των νέων. Αναμένουμε από όλους εσάς προτάσεις για τη βελτίωση του, καθώς μόνο με την βοήθεια σας μπορεί να καθιερωθεί.

Ο Πρόεδρος
ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας Η Γραμματέας
ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας

Αντώνης Μπουρδάνης Ειρήνη Θωμαϊδου

Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπτεμβρίου, 2009


Σχόλια

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

Παρακαλούνται οι εμπλεκόμενοι ιδιοκτήτες για την άμεση απομάκρυνση του
αγροτικού εξοπλισμού τους που βρίσκεται εντός των γεωτεμαχίων ιδιοκτησίας
Δ.ΥΠ.Α. (Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης) επί της οδού Σαλαμίνος του
οικισμού Κρύας Βρύσης Πέλλας, προκειμένου η Υπηρεσία να προβεί στον
απρόσκοπτο καθαρισμό και αποψίλωσή τους.


pellanet facebook