Pellanet

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος ταχυδρομικού διανομέα στην Ημαθία

Από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 4 ατόμων και συνελήφθησαν 2 από αυτούς με εντάλματα σύλληψης

 

Χρησιμοποιώντας κλεμμένο όχημα ακινητοποίησαν τον περασμένο Απρίλιο γυναίκα που διένειμε συντάξεις και αφαίρεσαν 15.000 ευρώ

 

Εξιχνιάσθηκε μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, ληστεία που έγινε τον περασμένο Απρίλιο σε ταχυδρομική διανομέα στην Ημαθία.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης δυο ημεδαποί ηλικίας 35 και 28 ετών, ενώ στην δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμη δύο ημεδαποί συνεργοί τους ηλικίας 40 και 28 ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, την 23 Απριλίου 2019 σε περιοχή της Ημαθίας, ενεργώντας από κοινού με συνεργό τους και χρησιμοποιώντας κλεμμένο όχημα, αφαίρεσαν από ταχυδρομική διανομέα χρήματα που προορίζονταν για διανομή συντάξεων.

Πιο συγκεκριμένα ακινητοποίησαν 44χρονη διανομέα και με απειλή μεταλλικού αντικειμένου αφαίρεσαν από την κατοχή της μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό σταυρό, προσωπικά έγγραφα και δύο κινητά τηλέφωνα.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες χθες (7 Οκτωβρίου 2019) το πρωί με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, εντοπίσθηκαν τα παραπάνω δύο άτομα σε περιοχή της Ημαθίας και συνελήφθησαν με εντάλματα σύλληψης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 35χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με 42 φυσίγγια και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δημοσιεύτηκε στις 8 Οκτωβρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ

17:55 - Δήμος Έδεσσας Άθληση για Όλους

12:51 - Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ημαθίας