Pellanet

έλαβε καθήκοντα ο νέος πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Κώστας Μπαλτζίδης

Ανέλαβε επισήμως την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου τα καθήκοντά του ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) κ. Κωνσταντίνος Μπαλτζίδης, ο οποίος, αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και ενημερώθηκε, σε πρώτη φάση, από την απερχόμενη πρόεδρο Ηλιάνα Λαγομάτη και τους εργαζόμενους, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:
«Ευχαριστώ θερμά και δημόσια τον δήμαρχο κ. Γρηγόριο Στάμκο, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και μου ανέθεσε τα καθήκοντα του προέδρου του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κάνουμε πράξη τους στόχους που έχουμε θέσει ως Δημοτική Αρχή στους ευαίσθητους και σημαντικούς τομείς της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Πολιτισμού.
Πάντα σε συνεργασία με τον δήμαρχο, τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ. της επιχείρησης και τους εργαζόμενους σ΄ αυτή, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με επιτυχία στην άσκηση της Κοινωνικής και Πολιτιστικής πολιτικής της Δημοτικής Αρχής Πέλλας, αλλά και στην ανάπτυξη του τόπου μας, βασικοί πυλώνες του σημαντικού και θεσμικού ρόλου που αναλαμβάνω.
Πρώτο μέλημά μου προσωπικά ως πρόεδρος αλλά και ο πρώτος στόχος του νέου Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. θα είναι η συνέχιση της προσπάθειας και της σημαντικής δουλειάς που έγινε στα πρώτα χρόνια της «Καλλικρατικής» ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. που προήλθε από την συνένωση πέντε διαφορετικών δημοτικών επιχειρήσεων, με τα δικά τους ξεχωριστά προβλήματα και το δικό τους ξεχωριστό έργο.
Στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε ως χώρα, η κοινωνική αλληλεγγύη και ο πολιτισμός αποτελούν τις βασικές μας προτεραιότητές μας στην λειτουργία της επιχείρησης. Στην κρίση απαντάμε με κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη».
Να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. αποτελούν οι: Ιωάννα Ζαφειρίου, Ζωή Κουτσοκώστα, Γιώργος Ελευθερίου, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Αγγελική Στιντσιούδη, Παναγιώτα Φλήρη, Σοφία Κοσμόγλου, Κυριάκος Τσολακούδης, Κωνσταντίνος Κάμτσης (εκπρόσωπος Ιστορικής &Λαογραφικής Εταιρείας «Φίλιππος») και Δημήτρης Μπουλουσάκης (εκπρόσωπος εργαζομένων).
Αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. είναι οι: Πέτρος Σεραϊδης, Στέφανος Τοπάλογλου, Πολύμνια Μυστακίδου, Φίλιππος Μηλώσης, Αντώνης Καραμπατζάκης, Κώστας Τηλαβερίδης, Κώστας Μαρταβατζής, Μηνάς Παρανός, Ελευθερία Σταχτίδου, Αλέξανδρος Σταμενίτης και Ειρήνη Νέστορα.

Δημοσιεύτηκε στις 1 Οκτωβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:52 - Βραχιολάκι για όσους είναι σε επιτήρηση για ενδοοικογενειακή βία -Όλα τα μέτρα Φλωρίδη

12:39 - Φωτιά στα Καλάβρυτα, ανάμεσα στις περιοχές Σιγούνι και Ντούνισα

12:33 - Προφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας -Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

12:21 - «Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών»

12:18 - Πανελλαδική Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

15:34 - Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχή της Ημαθίας

11:40 - «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 2o Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη

11:38 - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία

11:33 - Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κατά την συνάντηση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας της Γερμανίας

15:37 - ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ ΣΤΗ PELLA TV