Pellanet

Ενημέρωση από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Παρακολουθώντας τις ανακοινώσεις που «είδαν το φως της δημοσιότητας» τις τελευταίες ημέρες, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θέλοντας να παρέχει έγκυρη πληροφόρηση προς τους συμπολίτες μας, αναφέρει σχετικά με το θέμα της εκπροσώπησης της Κυβέρνησης στον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στην Έδεσσα.

 

Στο πλαίσιο της αρμοδιότητας και της προετοιμασίας του εορτασμού της 197ης Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προέβη στις ενέργειες που προβλέπονται από την κείμενη νομοθεσία κάθε φορά, για τη διοργάνωση των εκδηλώσεων.

 

Ειδικότερα, μετά την αποστολή αιτήματος προς τη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης για ορισμό Κυβερνητικού εκπροσώπου στον εορτασμό ακολούθησε απάντηση, με την οποία ορίστηκαν εκπρόσωποι σε διάφορες πόλεις, όχι όμως στην Έδεσσα. Η Π.Ε. Πέλλας δεν έμεινε στην απάντηση που εστάλη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αλλά προχώρησε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη Γ.Γ., επαναφέροντας το θέμα του ορισμού εκπροσώπου της Κυβέρνησης για την Έδεσσα, έδρα της Π.Ε. Πέλλας. Δεδομένης, όπως μας ειπώθηκε, της δυσκολίας εύρεσης στελέχους της Κυβέρνησης που θα την εκπροσωπούσε στις εκδηλώσεις, η απάντηση ήταν ότι θα υπήρχε νεώτερη - πρόσθετη ενημέρωση σε περίπτωση ορισμού εκπροσώπου για την Έδεσσα, κάτι που δεν έγινε ποτέ. Επομένως, δεν ευθύνεται η Π.Ε. Πέλλας για την απουσία Κυβερνητικού εκπροσώπου στις εκδηλώσεις εορτασμού, αλλά η Κυβέρνηση.

 

Αυτά είναι τα πραγματικά γεγονότα και η εξέλιξη της προετοιμασίας του εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου. Ο συνολικός εορτασμός και η καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και με κάθε επισημότητα, δυστυχώς με απουσία Κυβερνητικού εκπροσώπου.

 

Δημοσιεύτηκε στις 5 Απριλίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:58 - 28 Φεβρουαρίου 2026 – «Δεν έχω οξυγόνο» …ακόμη

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ