Pellanet

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ PELLANET: Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ PELLANET: Στην πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας

Πραγματοποιήθηκε χθες (23/9) απογευματινές ώρες η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας, με την νέα της σύνθεση που προέκυψε από τις δημοτικές εκλογές της 25/5/2014. Για την χρονική αργοπορία της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ, αυτή οφείλεται στο ότι καθυστέρησε να κοινοποιηθεί στον δήμο από την περιφέρεια, η νομιμότητα της διαδικασίας των πρόσφατων δημαιρεσιών της 07/9/2014. Αφού εκφωνήθηκαν τα ονόματα των δημοτικών συμβούλων και βρέθηκε ότι υπήρχε απαρτία (25 παρόντες), ο πρόεδρος έθεσε για συζήτηση τρία θέματα στην προ ημερησίας διάταξης , τα οποία αφορούσαν διάφορα προγράμματα του δήμου, τα οποία ψηφίσθηκαν ομόφωνα. Στην συνέχεια τον λόγο ζήτησε και έλαβε ο επικεφαλής της ήσσονος αντιπολίτευσης Κόγιος Ανδρέας, ο οποίος έθεσε στον πρώην και νυν δήμαρχο, ερωτήματα που προέκυψαν από το πόρισμα του Συμπαραστάτη του Δημότη, σχετικά με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του 108 οικοδομικού τετραγώνου κλπ, για να απαντήσει ο μεν Πασόης, ότι '' δεν είμαι πλέον τώρα δήμαρχος, και ότι οι υποθέσεις έχουν ανατεθεί σε νομικό για τα περαιτέρω'', ο δε Μπίνος ότι θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να αποδοθεί το δίκιο.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι όλοι μας επιθυμούμε το καλό του τόπου, και ότι είμαστε συνεργάτες και όχι αντίπαλοι!. Κατόπιν άρχισε η συζήτηση των θεμάτων όπως αναφέρονται στην πρόσκληση, με πρώτο τον ορισμό μελών στην Δ.Ε.Υ.Α.Α , τον ορισμό μελών του Δ.Σ της εταιρείας ''Λουτρά Λουτρακίου-Μονομετοχική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων'', καθώς και στις άλλες επιχειρήσεις του δήμου.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με την ψήφιση των υπολοίπων θεμάτων, εκ των οποίων τα περισσότερα ψηφίσθηκαν ομόφωνα. Μετά το πέρας της συνεδρίασης και ύστερα από ημίωρη διακοπή, η συνεδρίαση συνεχίστηκε με μοναδικό θέμα τον ορισμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας των Λουτρών-Πέλλας.
Karatzova

Δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά