Pellanet

Ενημέρωση προς τους Δημότες- Προτροπή μη χρήσης της γέφυρας του Πλατανότοπου μέχρι νεότερης ανακοίνωσης

Κοινοποιήθηκε στο Δήμο Πέλλας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Γιαννιτσών τεχνική πραγματογνωμοσύνη, που διενεργήθηκε στα πλαίσια διαδικασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη, σε σχέση με τη γέφυρα του Πλατανότοπου.

Το συμπέρασμα της υπογράφουσας την πραγματογνωμοσύνη μηχανικού της Π.Κ.Μ. είναι ότι «δεν υπάρχει βεβαιότητα για την ασφαλή συμπεριφορά της γέφυρας από χρήση πολιτών».

Ο Δήμος Πέλλας προληπτικά τοποθέτησε κορδέλες για την αποτροπή πρόσβασης στη γέφυρα, ενώ προτρέπει τους δημότες να μην κάνουν χρήση της, μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Άμεσα θα προχωρήσει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου σε διενέργεια μελέτης για την αποκατάσταση της ασφαλούς συμπεριφοράς της γέφυρας, προκειμένου να καταστεί επισκέψιμη.

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.