Pellanet

Ενίσχυση του Νοσοκομείου Πέλλας με επιπλέον πιστώσεις 1.100.000 ευρώ

Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι κατά την συνεδρίαση του ΚΕΣΥΠΕ στις 25-9-2017 αποφασίστηκε αύξηση των πιστώσεων του Νοσοκομείου Πέλλας κατά 900.000 ευρώ για κάλυψη εξόδων έτους 2017 όλων των κατηγοριών πλην αυτής του φαρμάκου, δηλαδή για επικουρικό προσωπικό, γιατρούς και λοιπές κατηγορίες εργαζομένων, αγορά υλικών και λειτουργικές δαπάνες.

Επιπλέον το Νοσοκομείο Πέλλας θα λάβει άλλες 200.000 ευρώ επιπλέον του αρχικού προϋπολογισμού για αγορά φαρμάκων.

Η κατανομή των πιστώσεων αυτών στις δύο Νοσοκομειακές Μονάδες, Έδεσσας και Γιαννιτσών, θα αποφασιστεί από το νοσοκομείο.

Οι επιπλέον αυτές πιστώσεις θα ενταχθούν άμεσα στους προϋπολογισμούς των Νοσοκομείων με σχετική τροποποίηση του προϋπολογισμού τους  και αύξηση των ορίων δαπανών.

 

Δημοσιεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:58 - 28 Φεβρουαρίου 2026 – «Δεν έχω οξυγόνο» …ακόμη

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ