Pellanet

ΕΠΑΛ-ΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ -ΔΤ ΓΙΑ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΕΠΑΛ – ΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ.

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΗΤΗ -ΔΩΡΕΑΝ  ΜΕΤΡΗΣΗ ΣΑΚΧΑΡΟΥ

Δωρεάν μέτρηση σακχάρου  θα πραγματοποιηθεί από το ΕΠΑΛ  και το ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Έδεσσας. Συγκεκριμένα την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2025, στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς στην Έδεσσα, ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας με το Τμήμα Νοσηλευτικής θα πραγματοποιήσει  μέτρηση σακχάρου  σε πολίτες  που θα βρεθούν εκεί.

Η δράση γίνεται στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Διαβήτη, μιας πάθησης που τείνει να γίνει η μάστιγα του αιώνα και η πρόληψη είναι ο μόνος τρόπος αντιμετώπισής της.

Στα πλαίσια της ίδιας δράσης θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση -ομιλία την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2024 στο “φουαγιέ του ΕΠΑΛ Έδεσσας(κτίριο δίπλα στον Σκλαβενίτη). Στην εκδήλωση η οποία θα αρχίσει στις 10.00, θα μιλήσουν οι κκ. Τσιότσιου Ελένη  Ειδικός Παθολόγος – Διαβητολόγος και  Χατζηματθαίου  Μαίρη Διαιτολόγος Διατροφολόγος .

Δημοσιεύτηκε στις 8 Νοεμβρίου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:57 - Παιδιά παίζουν σε ανοιχτές καταπακτές υδραγωγείου στη Νέα Πέλλα. Το ίδιο λάθος της ΔΕΥΑΠ για δεύτερη φορά.

16:58 - Ανακοίνωση Δήμου Σκύδρας για τον καθαρισμό οικοπεδικών χώρων

14:10 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πέλλα για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων

13:51 - Εξιχνιάστηκε ληστεία που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2025 σε περιοχή της Χαλκιδικής

13:50 - Τουρισμός στην Κεντρική Μακεδονία: Από το μοντέλο «Ήλιος – Θάλασσα» στα clusters και το blockchain – Ενημέρωση από το One Stop Liaison Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

13:37 - “Ενημέρωση για την 8η Πανελλήνια Μαθητική Συνάντηση “Εκπαίδευση και Λαογραφία 2026” στην Έδεσσα_ΔΔΕ Πέλλας

13:29 - ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟΥ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ

13:26 - ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

13:24 - ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΕΣ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΙΠΤΗΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

13:20 - Περιβαλλοντική δράση καθαρισμού στον Γλαρόκαβο την Κυριακή 5 Απριλίου