Pellanet

Επανεντάσσεται το έργο «Αποχέτευση Άρνισσας και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»

Ιορδάνης Τζαμτζής: Επανεντάσσεται το έργο «Αποχέτευση Άρνισσας και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»

 

 «Επανεντάσσεται το έργο «Αποχέτευση Άρνισσας και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη». Την διαβεβαίωση αυτή, έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σωκράτης Αλεξιάδης, στο Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, κατά τη συνάντηση που είχαν χτες 21-10-2013.

Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε στον κ. Τζαμτζή ότι την εβδομάδα που διανύουμε θα ανοίξει ξανά το επιχειρησιακό πρόγραμμα του άξονα προτεραιότητας 2 και θα επανενταχθεί το έργο «Αποχέτευση Άρνισσας και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων» με κωδικό MIS 340202.

Η δέσμευση αυτή του Γενικού Γραμματέα ΥΠΕΚΑ δικαιώνει τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει τόσο ο Βουλευτής κ. Τζαμτζής όσο και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, οι οποίοι διεκδικούσαν σε προγενέστερες επισκέψεις τους την επανένταξη του έργου, το οποίο πριν αρκετό καιρό είχε απενταχθεί και το οποίο θα αναβαθμίσει την τουριστική περιοχή του πρώην δήμου Βεγορίτιδας

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά