Pellanet

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ

Επίσκεψη στην Πιπεριά πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμο Σωτηριάδη. Εκεί τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Γιάννης Μπαρμπαγιάννης.

Ο Δήμαρχος ακολουθώντας την προσφιλή του τακτική να επισκέπτεται συνεχώς τα χωριά του Δήμου μας, βρέθηκε στην Πιπεριά όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κόσμο και να δει επί τόπου με τον Πρόεδρο τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το χωριό, το οποίο έχει φυσική ομορφιά και αποτελεί πέρασμα για τα Λουτρά.

Αρχικά, διαπίστωσε την καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι κοίτες των χειμάρρων μετά τον καθαρισμό που έγινε πρόσφατα και την κατασκευή του αγωγού όμβριων υδάτων που είχε καταστραφεί από πρόσφατες πλημμύρες σε κεντρικό σημείο του χωριού.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον δρόμο που εντάχθηκε στο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και αφορά στην αγροτική οδοποιία, που θα συνδέσει την Πιπεριά με την Αριδαία, εξυπηρετώντας μια μεγάλη αγροτική περιοχή.

Επιπλέον, βρέθηκε στο κοινοτικό κατάστημα όπου διαπιστώθηκε η άσχημη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το κτίριο. Εκεί υπάρχουν διάφοροι χώροι οι οποίοι όμως είναι σε κακή κατάσταση και συζητήθηκε το ενδεχόμενο αξιοποίησής τους και εκμετάλλευσής τους ευρύτερα.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του μετέφερε ένα αίτημα των κατοίκων του χωριού. Συγκεκριμένα, του ζήτησε να ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα η ασφαλτόστρωση του δρόμου που συνδέει την Πιπεριά με το Μικροχώρι, το οποίο εν συνεχεία επισκέφθηκε ο Δήμαρχος. Ένα μικρό χωριό με λίγους κατοίκους, που αξίζουν όμως της προσοχής από την πολιτεία.

Τέλος, ενημερώθηκε από τους αγρότες για την καλλιέργεια σπαραγγιού και άκουσε τους προβληματισμούς τους. Πρόκειται για μια καλλιέργεια ουσιαστικά αναπτυσσόμενη στην περιοχή.

Δημοσιεύτηκε στις 13 Μαρτίου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!