Pellanet

Επίσκεψη πραγματοποίησε η Βουλευτής του νομού, Πόπη Φουντουκίδου στο Κέντρο Υγείας της Αριδαίας

Συνομίλησε με το ιατρικό, το νοσηλευτικό και το διοικητικό προσωπικό και ενημερώθηκε για τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τονίστηκε ιδιαίτερα η έλλειψη του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και η έλλειψη οδηγών για την μεταφορά ασθενών με τα ασθενοφόρα.
Επισημάνθηκε επίσης η ανάγκη για την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό μέρους του υπάρχοντος στατικού υλικού αλλά και η αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και επικοινωνιακών μέσων.
Η κυρία Πόπη Φουντουκίδου δεσμεύτηκε να μεταβιβάσει το θέμα στον Υπουργό Υγείας κ.Αβραμόπουλο και να τον ενημερώσει για το σύνολο των προβλημάτων που υπάρχουν, προκειμένου να υποστηριχθεί η εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας της Αριδαίας.
Η Βουλευτής συνεχάρη το προσωπικό για την εργασία και την προσφορά τους. Ευχήθηκε στο προσωπικό και τους ασθενείς καλή Ανάσταση και Χρόνια πολλά.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.

14:22 - Μια φωτογραφική περιπλάνηση στις διαδρομές, τα μέσα μετακίνησης και τις ιστορίες των ανθρώπων του κόσμου.

19:29 - Στέγες και κατασκευές με φύλλα καρκινογόνου αμιαντοτσιμέντου εξακολουθούν να βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του Νοσοκομειακού Κιλκίς.

19:23 - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΥ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2026 – 2027

19:21 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων “Ημέρας Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό κράτος ‘’

13:15 - ΣΔΕ Γιαννιτσών-Αριδαίας-Έδεσσας, εγγραφές 2026-27

13:12 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος γυναίκας που έγινε τον περασμένο Ιούνιο στην Αλεξάνδρεια

13:08 - Μια Μαγική Βραδιά Κάτω από την Πανσέληνο: Ο Απόηχος της Συναυλίας του Κώστα Χατζή στην Έδεσσα

18:15 -  Ώρες ευθύνης για τους βουλευτές της Πέλλας δεν αντέχει η . κόκκινη γέφυρα .