Pellanet

Επίσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καρυδιάς

Επίσκεψη στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης για τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Καρυδιάς Τη συνδρομή του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου ζήτησαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου και επιτροπή κατοίκων της Καρυδιάς, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν εργασίες αποκατάστασης στο τέμπλο, τις αγιογραφίες και το δάπεδο του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Καρυδιάς.
Ο κ. Υπουργός είχε δεσμευτεί παλιότερα ότι θα χρηματοδοτήσει τις εργασίες και θα τηρήσει την υπόσχεσή του, γεγονός για το οποίο τον ευχαρίστησαν ο Δήμαρχος και οι κάτοικοι της Καρυδιάς.
Στόχος του Δήμου Έδεσσας είναι ο ναός να αποτελέσει προσκύνημα και επισκέψιμο χώρο, σε συνδυασμό με το Μουσείο προς τιμήν των Μακεδονομάχων Καπετάν Άγρα και Αντώνη Μίγκα, που βρίσκεται στην πλατεία του χωριού.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!