Pellanet

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών σε Αστυνομικές Υπηρεσίες των νομών Πέλλας και Ημαθίας

«Ο σκοπός της επίσκεψης μου εντάσσεται σε μια προσπάθεια παρουσίας δικής μου και του Αρχηγού σε όλες τις Αστυνομικές Διευθύνσεις της χώρας έχει ακριβώς ως στόχο να έχουμε μια καλύτερη συνεργασία σε επίπεδο Αξιωματικών αλλά και απλών Αστυνομικών, έτσι που οι δυνάμεις μας, αυτές οι δυνάμεις οι οποίες υπάρχουν διότι από ότι καταλαβαίνετε υπάρχουν προβλήματα που δεν είναι εύκολο να διαθέσουμε απεριόριστες δυνάμεις να γίνουν αποτελεσματικότερες ούτως ώστε να παρέχεται κλίμα ασφάλειας των πολιτών».
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο, Βασίλειο Τσιατούρα, στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποίησαν σε περιφερειακές Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδος, απένειμε διπλώματα σε 119 Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι παρακολούθησαν εξειδικευμένα σεμινάρια υψηλού επιπέδου, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδος στην Βέροιας.

Στην απονομή παρέστησαν βουλευτές του Νομού, εκπρόσωποι πολιτικών, στρατιωτικών και δικαστικών αρχών, καθώς επίσης ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός, πραγματοποίησε επισκέψεις στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, όπου προήδρευσε συσκέψεων, παρουσία Αξιωματικών των Διευθύνσεων.
Σε ερώτηση για τη λήψη μέτρων αντιμετώπισης φαινομένων, που είδαμε σε εκκλησίες και Μητροπόλεις ο κύριος Μαρκογιαννάκης, είπε ότι ένα από τα μείζονα προβλήματα, τα οποία καλείται να αντιμετωπίσει σήμερα η ελληνική κοινωνία είναι αυτοί οι ταραξίες, οι λεγόμενοι κουκουλοφόροι. Οι κουκουλοφόροι οι οποίοι έχουν δυστυχώς δραστηριοποιηθεί όχι μόνο στις δύο μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, την Αθήνα και τη Θεσ/νίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις και μετέρχονται μεθοδεύσεις και τρόπους που δυσκολεύουν την Αστυνομία να τους αντιμετωπίσει. Ο αιφνιδιασμός που είναι το μεγάλο τους όπλο, ασφαλώς είναι κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί, αλλά η Αστυνομία, αναπροσαρμόζεται με δράσεις, με στόχο τελικά να έχει την καλύτερη αποτελεσματικότητα και σ΄ αυτόν τον τομέα, δήλωσε.

Ο κύριος Μαρκογιαννάκης, συναντήθηκε με τους εκπροσώπους των συνδικαλιστικών Ενώσεων των Νομών και συζήτησε μαζί τους διάφορα θεσμικά και οικονομικά ζητήματα, ενημερώθηκε από τους Προϊσταμένους των Αστυνομικών Υπηρεσιών για την παροχή ειδικότερων οδηγιών και κατευθύνσεων σχετικά με την αποτελεσματικότερη επιτέλεση του αστυνομικού έργου και κυρίως την προσωπική αντίληψη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες και οι Περιφερειακές Υπηρεσίες.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Απριλίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:28 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Α.Α.Τ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

13:25 - ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ 1ης ΕΚΘΕΣΗΣ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΔΕΣΣΑΙΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΑΠΕΛΛΗΣ

13:22 - ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

13:19 - ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

13:15 - Ο Παντελής Θαλασσινός σε εκδήλωση με την ενορία Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών

13:09 - Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

13:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Υλοποιούνται με ταχείς ρυθμούς τα έργα Ανακαίνισης & Διαμόρφωσης στις Δομές Υγείας της Έδεσσας και της Π.Ε. Πέλλας

10:50 - Μια ξεχωριστή συνέντευξη με τον Παντελή Θαλασσινό στο Ράδιο Εκ Βαθέων

14:45 - Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας σε Έβρο, Ροδόπη και Ξάνθη

14:39 - Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη μεγαλύτερη διεθνή τουριστική έκθεση της Μέσης Ανατολής, Arabian Travel Market, στο Ντουμπάι