Pellanet

Επίσκεψη του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης στον Δήμαρχο Πέλλας

Επίσκεψη εργασίας στον Δήμαρχο Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης,  Γιώργος Παπαδόπουλος.

Όπως επισήμανε ο κ. Παπαδόπουλος, ο Εμπορικός Σύλλογος προχωρά στην ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών και δράσεων με στόχο την ανάδειξη και ενίσχυση της τοπικής αγοράς και της ιστορικής ταυτότητας της περιοχής.

Συγκεκριμένα, σχεδιάζεται η τοποθέτηση καλαίσθητων πινακίδων στις εισόδους της πόλης, καθώς και στις τέσσερις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης, οι οποίες θα καλωσορίζουν τους επισκέπτες και θα τους ενημερώνουν ότι εισέρχονται στον τόπο του ιστορικού βάλτου. Επιπλέον, στα σχέδια του Συλλόγου περιλαμβάνεται η κατασκευή μιας επιβλητικής και καλαίσθητης βρύσης με αναθηματικό χαρακτήρα σε δημοτικό χώρο και συγκεκριμένα στην περιοχή όπου βρισκόταν η πρώτη αρτεσιανή βρύση, από την οποία πήρε και το όνομά της η πόλη. Εκεί, μάλιστα, υπήρξε ο πρώτος πυρήνας γύρω από τον οποίο αναπτύχθηκε ο οικισμός και για αυτό το 2027 θα εορταστούν τα 100 χρόνια από τη μετονομασία του παλαιού ονόματος «Πλάσνα» σε «Κρύα Βρύση».

Ο Δήμαρχος κ. Φουντουκίδης εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για τις πρωτοβουλίες του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης και δήλωσε ότι «η Δημοτική Αρχή θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε όλες τις ενέργειες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας, αλλά και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας».

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026

13:33 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ