Pellanet

Εργασίες συντήρησης στη Νέα Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης Κιλκίς, στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης- Σερρών και στις Επαρχιακές Οδούς 11, 15 και 2 από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

 Τις παρακάτω εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιήσει η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

Α) Από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 11 Απριλίου 2025, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της Νέας Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκη – Σερρών έως τα όρια Ν. Κιλκίς, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

2. Εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Καβάλας έως τη διασταύρωση της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

3. Εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της Επαρχιακής Οδού 11,  στο οδικό τμήμα από τον ισόπεδο κόμβο του 12ου χλμ. της Εθνικής Οδού Σερρών έως τον οικισμό Λαγκαδά, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

4.  Εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της Επαρχιακής Οδού 15, στο οδικό τμήμα από τον οικισμό Λαγκαδά έως τον οικισμό Κολχικού,  με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας.

Β) Από την Τρίτη 11 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025,  με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής βλάστησης (δένδρα και κλαδιά), εργασίες καθαρισμού και χωματουργικές εργασίες επί της  Επαρχιακής Οδού 2  (Θεσσαλονίκης - Ασβεστοχωρίου - Χορτιάτη - Κορυφής Κισσού), στο οδικό τμήμα από τον οικισμό Πεύκα έως τον οικισμό Χορτιάτη, με κατεύθυνση από και προς Θεσσαλονίκη και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας

          Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια των εργασιών.

Φωτογραφία Αρχείου

Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαρτίου, 2025


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

09:26 - Βουλγαρία: Εγκρίθηκε η ίδρυση κρατικών καταστημάτων που θα πωλούν τοπικά προϊόντα με κέρδος έως 10%

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες

10:12 - Σε δωρεά ειδικού οχήματος για παιδιά με αναπηρία στο δήμο Σητείας προχώρησε η Βουλή των Ελλήνων

10:06 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Κλειστό το ΚΕΠ Λεπτοκαρυάς σήμερα Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025

10:04 - Λάκης Βασιλειάδης: Ολοκληρώθηκε σε μεγάλο βαθμό η κατασκευή του γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Πηγές Αραβησσού.

10:02 - ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

12:07 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘Στόμα Υγειές, Νους Υγιής”

10:59 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΝΑΚΟΜΙΔΗΣ Ι. ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΑΓ. ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

10:58 - ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Β΄ ΣΤΑΣΗ)

10:05 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα ”Φυσικοθεραπεία σε όλες τις ηλικίες”