Pellanet

Εργασίες συντήρησης της Π.Κ.Μακεδονίας επί της οδού Λαγκαδά και επί της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΛΑΓΚΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά και επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης–Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εργασίες συντήρησης επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 17 Ιουλίου έως την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες:

1. Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ της οδού Λεωφόρος Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά έως τον ανισόπεδο κόμβο Ωραιοκάστρου με κατεύθυνση προς Τιτάν και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8:00 π.μ. για τις εργασίες με κατεύθυνση προς Τιτάν.

2. Κοπή χόρτων και κλαδιών, χωματουργικές εργασίες και καθαρισμός στο οδικό τμήμα μεταξύ του ανισόπεδου κόμβου Ωραιοκάστρου έως την οδό Λεωφόρος Στρατού του Δήμου Παύλου Μελά με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης και με αποκλεισμό μίας λωρίδας κυκλοφορίας. Η ώρα συνάντησης θα είναι στις 8:00 για τις εργασίες με κατεύθυνση προς κέντρο Θεσσαλονίκης.

Οι εργασίες συντήρησης επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών έχουν προγραμματιστεί για την Τρίτη 18 Ιουλίου και την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 (κατεύθυνση προς Μουδανιά) και για την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 (κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη), ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες καθαρισμού της νησίδας της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών στο ρεύμα προς Μουδανιά και συγκεκριμένο από τον κόμβο Καρδίας έως και τον κόμβο Σχολαρίου, καθώς και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη από τον κόμβο Σχολαρίου έως τον κόμβο Ρυσίου, με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας.

Ήδη έχει γίνει η απαραίτητη συνεννόηση με τα Τμήματα Τροχαίας Θεσσαλονίκης (Α’ και Β’) και με το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

22:33 - Διάλογος του Επιτρόπου Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολου Τζιτζικώστα με νέους από όλη την Ευρώπη για το μέλλον του ευρωπαϊκού τουρισμού

22:30 - Συνεχίζεται η καμπάνια ενημέρωσης σε σχολεία του Δήμου Πέλλας για το Δημ. Συμβούλιο Νέων

22:27 - Αποστολή της Π.Ο.Π.Σ. στις Βρυξέλλες – Για πρώτη φορά συζητείται το θέμα της Γενοκτονίας στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

22:24 - Ενημερωτικό Περίπτερο για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου εν όψει της 19ης Μαΐου 2026

22:20 - Αναλυτικό πρόγραμμα και φωτογραφίες για το 7ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού “Compartments Dance Project” στην Αμαξοστοιχία-Θέατρο το Τρένο στο Ρουφ, 17-31 Μαΐου

15:53 - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Π. ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:53 - Μαθητικό Διαγωνισμό Δημιουργικών Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών 2026

12:19 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

12:17 - ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΝΙΑ

12:14 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μουσείου Γέσιου- Μάιος 2026