Pellanet

Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι προσυνεδριακές συσκέψειςτων συνεργατών του  υπεύθυνου για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου υπουργού, σ. Χριστόφορου Βερναρδάκη με φορείς του νομού μας.

Την Κυριακή 11/03/2018 στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών,
και τη Δευτέρα 12/03/2018 στο Πολιτιστικό Κέντρο τηςΈδεσσας 62 φορείς του Ν.Πέλλας,διά των εκπροσώπων τους,διατύπωσαν τις προτάσεις τους,τις επισημάνσεις τους,τις παρατηρήσεις τους και τα αιτήματά τους και κατέθεσαν υπομνήματα στους απεσταλμένους του Υπουργείου,Θ.Τσούπο και Γ.Βουλγαράκη προς επεξεργασία από τα αρμόδια Υπουργεία.
Ο σκοπός αυτών των συσκέψεων είναι να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Κεντρικής Μακεδονίας ,που θαπραγματοποιθεί στις 26,27,28,Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια και το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.
Ζητούμενο για την Κυβέρνηση και το Κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ειναι να πραγματοποιηθεί όχι μια φιέστα αλλά ένα Συνέδριο που θα οδηγήσει σε πραγματική ανάπτυξη και θα δώσει την ευκαιρία να γίνουν βήματα επίλυσης προβλημάτων που εμποδίζουν την ανάπτυξη και την πρόοδο της Κεντρικής Μακεδονίας συνολικά και του κάθε Νομού της ξεχωριστά.
Από τις προσυνεδριακές συσκέψεις στο Νομό μας  μείζον πρόβλημα αναδείχθηκε η απομόνωσή του ,λόγω του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου του ,που  καταδικάζει εκ προοιμίου κάθε προσπάθεια παραγωγικής,τουριστικής,πολιτιστικής ανάπτυξης της περιοχής μας.

Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές