Pellanet

“Εχω την πεποίθηση ότι μπορώ να αλλάξω τα πράγματα” δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πέλλας, Φ. Παντελίδης

Θέσεις μάχης παίρνουν τα κόμματα με την προεκλογική περίοδο να έχει ξεκινήσει και επίσημα με την προκήρυξη των εκλογών στις 6 Μαΐου.Στις επόμενες 20 ημέρες, μέχρι την προσφυγή στις κάλπες στιςπιο ρευστές εκλογές της μεταπολίτευσης, οι Έλληνες θα κληθούν να αποφασίσουν για το μέλλον και τον προσανατολισμό της χώρας σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Με τα δύο μεγάλα κόμματα να προσπαθούν να πετύχουντη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση, το στοίχημα της αυτοδυναμίας (για τη ΝΔ) μοιάζει επί του παρόντος αδύνατο ενώ οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι οδηγούμαστε για πρώτη φορά στην μεταπολιτευτική ιστορία σε Βουλή επτά ή οκτώ κομμάτων. Για την Πέλλα, οι διεργασίες όλο αυτόν τον καιρό μέχρι και την ανακοίνωση των υποψηφίων στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ήταν πυρετώδεις, ωστόσο ακόμη και μετά την έγκριση των ονομάτων, υπήρξε αλλαγή της τελευταίας στιγμής με την απόσυρση του Θωμά Μουμτσιδέλη.
Ο Φίλιππος Παντελίδης που σήμερα προΐσταται του καταστήματος του Ταχυδρομικού ταμιευτηρίου, έχει στο παρελθόν 12ετη παρουσία και έντονη δράση στην αυτοδιοίκηση αλλά και στα κομματικά όργανα, ενώ και στις προηγούμενες εκλογές το όνομα του συζητήθηκε μεταξύ άλλων για το ψηφοδέλτιο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Πέλλα. Ο κ. Παντελίδης μίλησε σήμερα στο ''Ράδιο Πέλλα'' και την εκπομπή ''Μαζί στην Πρώτη Γραμμή'' και δήλωσε ότι «το πολιτικό σύστημα περνάει μία κρίση πολύ μεγάλη και υπάρχει αμφισβήτηση από τον κόσμο, σε όλο το φάσμα, και στα μικρότερα κόμματα και τα κόμματα εξουσίας. Πραγματικά έγιναν λάθη από τα δύο μεγάλα κόμματα, αλλά έχουν και επιτυχίες…δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την επιτυχία του Κωνσταντίνου Καραμανλή που μας έβαλε στην τότε ΕΟΚ και μετέπειτα στην ΕΕ, όπως και το γεγονός ότι μπήκαμε στη νομισματική ένωση…Το δίλλημα που βλέπω στην ελληνική κοινωνία είναι ότι πιθανών να κινδυνεύουμε να χάσουμε τις επιτυχίες αυτές των τελευταίων 30-40 ετών, επειδή υπάρχει οργή του κόσμου απέναντι στο πολιτικό σύστημα. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε να χάσουμε ότι κερδίσαμε, για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που έγιναν και να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πολιτικό σύστημα». Όσο για την εποχή που πολιτεύεται και σίγουρα είναι δύσκολη για τους πολιτικούς, ο ίδιος δήλωσε ότι «Πραγματικά όλοι μου λένε ότι δεν ήταν η κατάλληλη εποχή για να πολιτευτώ. Εγώ νομίζω ότι αυτή τη στιγμή χρειάζονται κάποιοι άνθρωποι να μπουν μπροστά, οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, με νέες ιδέες και όρεξη για να αποτρέψουν κατεστημένες νοοτροπίες. Αυτή την πεποίθηση έχω και πιστεύω στις δυνάμεις μου…» κατέληξε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου, 2012


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

15:37 - ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ ΣΤΗ PELLA TV

15:32 - Συνάντηση του Περιφερειάρχη Α. Τζιτζικώστα με τον Υπουργό Εσωτερικών Θ. Λιβάνιο και τον ΥΜΑΘ Κ. Γκιουλέκα

15:27 - Αποκατάσταση κλιματισμού στην κεντρική αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών

15:23 - Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια του Γιώργου Αλεξόπουλου

15:14 - Ο Κόσμος αγκάλιασε την ιδέα του … EDESSA CHERRY FESTIVAL

11:57 - Έως τις 30 Ιουνίου 2024 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους

11:52 - Παραστάτη καραγκιόζη στα Γιαννιτσά

11:35 - Στα πάτρια εδάφη αναπαύεται πλέον ο ήρωας της Κύπρου Κωνσταντίνος Τσιτιρίδης από την Κρύα Βρύση -Υποδοχή των λειψάνων του με τιμές από τον Ελληνικό Στρατό και το Δήμο Πέλλας!

11:27 - Λάκης Βασιλειάδης: «Η Πέλλα τιμά σήμερα έναν ακόμα ήρωα που έπεσε υπέρ πατρίδος».

11:24 - Παρών στις πυρκαγιές στους πρόποδες του Πάικου ο Δήμαρχος Πέλλας – «Ιδιαίτερη προσοχή από όλους»