Pellanet

Φθορές σε σχολικά κτίρια στην Αλμωπία

Δεν έχει περάσει ούτε μία εβδομάδα από την λήξη της σχολικής χρονιάς και δυστυχώς είμαστε καθημερινά αποδέκτες τηλεφωνημάτων και εγγράφων από τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων, οι οποίοι μας αναφέρουν φαινόμενα παραβίασης των Σχολικών Κτιρίων.
Συγκεκριμένα, σημειώθηκαν από αγνώστους, καταστροφές στις πόρτες διδακτηρίων και θραύση υαλοπινάκων του Δημοτικού Σχολείου Προμάχων και του Δημοτικού Σχολείου Αλώρου. Επίσης, στο Νηπιαγωγείο Αρχαγγέλου προκλήθηκαν ζημιές στα κάγκελα και στα επιδαπέδια παιχνίδια, τα οποία πρόσφατα δημιουργήθηκαν σε συνεργασία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με τους γονείς και το εκπαιδευτικό προσωπικό για την ψυχαγωγία των παιδιών.
Επίσης, δεν είναι λίγες και οι φορές, που παρατηρείται απρόσκοπτη ρίψη απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται συνεχώς προβλήματα στις σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας, τα οποία επιφέρουν αρνητικές συνέπειες στην εύρυθμη και σωστή λειτουργία τους, απειλώντας κυρίως την δημόσια υγεία.
Για την εξάλειψη τέτοιων δυσάρεστων φαινομένων, παρακαλούμε, όλους τους συμπολίτες μας να δείξουν την δέουσα προσοχή και σεβασμό σε όλα τα δημόσια κτίρια.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΝΑΝΟΥ ΠΟΛΥΞΕΝΗ

Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιουνίου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:11 - Δυο φρέσκα πρόσωπα μπαίνουν στον πολιτικό διάλογο στο Δήμο Πέλλας 

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026