Pellanet

Γ. Καρασμάνης: Να μην αλλάξουν τα ηλικιακά όρια των δικαιούχων αγροτών

Με αφορμή την επιστολή διαμαρτυρίας αγροτών αναφορικά με τη μείωση των ηλικιακών ορίων των δικαιούχων που ανακοινώθηκε στην προδημοσίευση της πρόσκλησης των Σχεδίων Βελτίωσης, ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε σχετική αναφορά στη Βουλή προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Όπως επισημαίνεται στην κατατεθείσα αναφορά, είναι άδικο και σκληρό από την πλευρά της Πολιτείας, άνθρωποι που ασχολούνται με την αγροτιά 40 και πλέον έτη, ενώ είναι και σήμερα ενεργοί αγρότες και απέχουν ορισμένα χρόνια από τη συνταξιοδότησή τους, να θεωρούνται πρόωρα απόκληροι και απόμαχοι της κοινωνίας, αποκλειόμενοι από τη συγκεκριμένη Δράση.

Για το λόγο αυτό ο Γιώργος Καρασμάνης ζητά με την αναφορά του από τον αρμόδιο Υπουργό να μεριμνήσει ώστε κατά την προκήρυξη της πρόσκλησης των Σχεδίων Βελτίωσης να μην μειωθούν τα ηλικιακά όρια των δικαιούχων αγροτών.

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ “Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ” 23/7 21:00 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ