Pellanet

Γιάννης Κατσικάς-Γιατί αποφάσισα να συμμετάσχω στις εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Στάθη Καστερίδη

Αγαπητές συνδημότισσες και αγαπητοί συνδημότες…
Συμμετέχω για πρώτη φορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πέλλας, με την παράταξη «Πέλλα- Δήμος Για Όλους» με επικεφαλής τον Στάθη Καστερίδη. Την απόφαση αυτή την πήρα γιατί πρέπει να συμβάλλουμε όλοι στην «αλλαγή σελίδας» στο Δήμο μας, στην μετάβαση στη νέα εποχή. Πρέπει να πούμε «όχι» στην στασιμότητα!
Οι δημότες του δήμου Πέλλας αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι όλων µας, αυτό να γίνει µε τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο δήμος Πέλλας χρειάζεται ένα δήμαρχο -και συνολικά μια δημοτική αρχή- που θα αντιμετωπίζει τα προβλήματα. Θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την ποιότητα ζωής των δημοτών και την βελτίωση της καθημερινότητάς τους. Μια δημοτική αρχή που θα φροντίζει για τα απλά, τα αυτονόητα όπως π.χ. την καθαριότητα, αλλά παράλληλα χρειάζεται έναν δήμαρχο που θα εμπνέει τους πολίτες αισιοδοξία, με νέες ιδέες και οράματα. Που θα τους κάνει και πάλι να ελπίζουν!
Αυτή την ελπίδα φέρνει ο Στάθης Καστερίδης, με την καθοδήγηση και την εμπειρία του οποίου, μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του δήμου μας και την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Έτσι τα αυτονόητα θα πάψουν να αποτελούν μείζονα προβλήματα και αντικείμενο πελατειακών σχέσεων.
Η πρόταση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Πέλλα- Δήμος Για Όλους», την οποία αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα και ευχαριστώ για αυτό τον Στάθη Καστερίδη. Όλοι μαζί θα πετύχουμε τον στόχο, ώστε ο δήμος Πέλλας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου να αλλάξει σελίδα!
Είναι η ευκαιρία όλων μας, να πάρουμε το δήμο στα χέρια μας και να τον κάνουμε καλύτερο και πιο ανθρώπινο.
Γιάννης Κατσικάς
          Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
        Δήμου Πέλλας

Δημοσιεύτηκε στις 9 Αυγούστου, 2023


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.