Pellanet

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ

Σήμερα Πέμπτη 24-10-2013 ο Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης προέβη σε μια σειρά πρωτοβουλιών κοινοβουλευτικού ελέγχου καταθέτοντας αναφορές στη Βουλή σημαντικά θέματα που απασχολούν φορείς και πολίτες του Νομού μας. Παραθέτουμε επιγραμματικά τις σημαντικότερες παρεμβάσεις του Βουλευτή προς τους αρμοδίους Υπουργούς : 1. Την επιστολή διαμαρτυρίας των επιτυχόντων δοκίμων πυροσβεστών Νομού Πέλλας της με αριθμό 57659 οικ. Φ. 300. 2/13-12-2011 προκήρυξης του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, σχετικά με το ότι 725 επιτυχόντες πυροσβέστες μέχρι σήμερα παραμένουν αδιόριστοι. 2. Την επιστολή του Συλλόγου Τριών Τέκνων Επαρχίας Εδέσσης, σχετικά με τις προτάσεις του στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης 3. Το υπόμνημα του Δήμου Σκύδρας σχετικά με την διαμαρτυρία του για την ονομασία της FYROM ως MACEDONIA σε πανευρωπαϊκό διαδικτυακό τόπο. 4. Το υπόμνημα του Δήμου Έδεσσας σχετικά με την επιχορήγηση των σχολικών επιτροπών ποσού 150.000 Ευρώ για τις ανάγκες θέρμανσης των 65 συνολικά σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου. 5. Την επιστολή διαμαρτυρίας των εργαζομένων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την επικείμενη κατάργηση και υποβάθμιση υπηρεσιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε Γιαννιτσά, Αριδαία και Σκύδρα. 6. Το υπόμνημα του Δήμου Σκύδρας σχετικά με την επίσημη θέση του στο προτεινόμενο σχέδιο του νέου οργανογράμματος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου, 2013


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά