Pellanet

Η «Ονειρούπολη» της Δράμας μετακομίζει στην πλατεία Αριστοτέλους

Ένα τμήμα του αγαπημένου μικρών και μεγάλων χριστουγεννιάτικου χωριού, της γνωστής «Ονειρούπολης» της Δράμας, μετακομίζει στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους το Σάββατο 25 Νοεμβρίου. Στόχος να μεταφερθεί το εορταστικό κλίμα και να ενημερωθούν οι Θεσσαλονικείς για τη λειτουργία του χριστουγεννιάτικου χωριού, που θα ανοίξει τις πύλες του στις 4 Δεκεμβρίου.

Οι μασκότ της «Ονειρούπολης», ο Χιονούλης, ο Ταρανδούλης κι ένας τεράστιος σκίουρος, παρέα με ξωτικά, θα βρεθούν, από τις 11:30 το πρωί, στην Αριστοτέλους. Στην "παρέα" τους θα έχουν πενήντα λιλιπούτειους Αϊ – Βασίληδες, ενώ για τη δημιουργία του χριστουγεννιάτικου κλίματος, μέσω της μουσικής, θα φροντίσει η Φιλαρμονική του δήμου Δράμας.

"Γνωρίζοντας ότι η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να φορέσει κι αυτή τα γιορτινά της σκεφτήκαμε να "παντρέψουμε" τις κινήσεις με την Ονειρούπολη της Δράμας. Να δώσουμε χρώμα στην Αριστοτέλους και να προσφέρουμε ένα ευχάριστο πρωινό στους κατοίκους", δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού δήμου Δράμας, Ανέστης Τερζής.

Το φετινό χριστουγεννιάτικο παραμύθι στην "Ονειρούπολη" θα ξεκινήσει από τις 4 Δεκεμβρίου, στο δημοτικό κήπο και την κεντρική πλατεία της πόλης, ενώ θα διαρκέσει έως τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Πηγή: tanea.gr

Δημοσιεύτηκε στις 24 Νοεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!

18:05 - ΣΔΕ Γιαννιτσών, Ανοικτή εκδήλωση Διάχυσης αποτελεσμάτων κινητικοτήτων Erasmus+

18:01 - Υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αλμωπίας και του Δήμου Γιαγκόντινα – Νέα προοπτική για την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη

17:59 - Όταν ο Καμπανέλλης συνάντησε τον Μίκη : Μουσικοθεατρική παράσταση στον πεζόδρομο Γιαννιτσών!

13:14 - Ο Δημήτρης Τουτζάρης, από τη Farmer Secret στον PellaFm 103.3

12:22 - Συνέντευξη Φώτη Χατζόγλου, Περιφερειακού Συμβούλου ΠΕ Πέλλας στον PellaFm 103.3

23:16 - Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΩΘΗΤΩ – ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΑΜΙΛΛΑ ΚΟΥΛΙΕΒΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ

16:13 - τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης

09:40 - Στα 21 της χρόνια η Ισμήνη Τσιντονίδου ταξιδεύει από τα Γιαννιτσά στις λυρικές σκηνές της Ευρώπης

14:24 - ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 11:00-15:00 ΣΤΙΣ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΔΕΣΣΑ, ΠΑΡΚΟ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΩΝ 11:30 πμ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ