Pellanet

Η Π.Ε. Πέλλας συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βελιγράδι συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας εκπροσωπούμενη από τον Ειδικό Σύμβουλο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Γιάννη Τσίκο. Η έκθεση πραγματοποιείται από τις 19-22 Φεβρουαρίου και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχει στο ενιαίο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμό Τουρισμού.
Φέτος στη διοργάνωση, η οποία είναι από τις σημαντικότερες στα Βαλκάνια, παίρνουν μέρος περίπου 50 κράτη και 1000 εκθέτες. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια από τον Πρωθυπουργό της Δημοκρατίας της Σερβίας κ. Αλεξάνταρ Βούτσιτς. Οι εκπρόσωποι της Π.Κ.Μ. πραγματοποίησαν επαφές και συζητήσεις με φορείς τουρισμού και επαγγελματίες του κλάδου.
Το περίπτερο του Ε.Ο.Τ. και το stand της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας τίμησε με την παρουσία του ο Εξοχότατος Πρέσβης της Ελλάδας στο Βελιγράδι κ. Κωνσταντίνος Οικονομίδης ο οποίος συνεχάρη την Π.Κ.Μ. και τα στελέχη του Ε.Ο.Τ. για την παρουσία στην έκθεση και ευχήθηκε καλή επιτυχία. Επίσης ανέφερε ότι η Ελληνική Πρεσβεία βρίσκεται στη διάθεση της Π.Κ.Μ. για συνεργασίες και δράσεις στον τομέα του τουρισμού και γενικότερα.
Επιπλέον, στο περίπτερο παραβρέθηκε και συνομίλησε με όλους τους εκπροσώπους της ελληνικής συμμετοχής ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην προσπάθεια προβολής της Π.Κ.Μ. Ακόμη, παραβρέθηκε στο περίπτερο και ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αντώνης Γυφτόπουλος ο οποίος συνομίλησε με τα στελέχη της Π.Κ.Μ. και τους παρευρισκόμενους επισκέπτες.
Το περίπτερο του Ε.Ο.Τ. και το stand της Π.Κ.Μ. επισκέφθηκε πολύς κόσμος, κοινό και τουριστικού πράκτορες οι οποίοι έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους τουριστικούς προορισμούς της περιοχής μας.
Για την παρουσία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στην έκθεση τουρισμού στο Βελιγράδι ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ανέφερε ότι ο τουρισμός – πολιτισμός στην Πέλλα και την Κεντρική Μακεδονία αποτελεί βασικό αναπτυξιακό πυλώνα για την επανεκκίνηση της πραγματικής οικονομίας.
Η Πέλλα θα συμμετέχει και το επόμενο διάστημα σε εκθέσεις τουρισμού στο εξωτερικό στο πλαίσιο συμμετοχής της Περιφέρειας στις σημαντικότερες διοργανώσεις στο πλαίσιο του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής.
Η Π.Κ.Μ. εκπροσωπείται επίσης από τον κ. Λεωνίδα Τσιαντή από την Π.Ε. Σερρών.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κορυφωθεί η επισκεψιμότητα στο περίπτερο της Π.Κ.Μ. με την παρουσία του κοινού και των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου.

Displaying Φωτογραφία με Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας.jpg

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:52 - Βραχιολάκι για όσους είναι σε επιτήρηση για ενδοοικογενειακή βία -Όλα τα μέτρα Φλωρίδη

12:39 - Φωτιά στα Καλάβρυτα, ανάμεσα στις περιοχές Σιγούνι και Ντούνισα

12:33 - Προφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας -Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

12:21 - «Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών»

12:18 - Πανελλαδική Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

15:34 - Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχή της Ημαθίας

11:40 - «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 2o Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη

11:38 - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία

11:33 - Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κατά την συνάντηση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας της Γερμανίας

15:37 - ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ ΣΤΗ PELLA TV