Pellanet

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στη Διεθνή έκθεση τουρισμού “ TTG INCONTRI ” στην Ιταλία

 

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού TTG INCONTRI που  πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη Διεθνή Β2Β Έκθεση Τουρισμού στην Ιταλία, που πραγματοποιείται για 54η χρονιά και απευθύνεται σε επαγγελματίες του κλάδου, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να διερευνήσουν τις δυνατότητες της αγοράς και τις προοπτικές ανάπτυξης του τουριστικού τομέα. Η φετινή διοργάνωση προσέλκυσε 72.667 επισκέπτες, αριθμός αυξημένος κατά 5% σε σύγκριση με το 2016. Ταυτόχρονα, ο αριθμός των εκθετών άγγιξε τις 2.550 αντιπροσωπεύοντας 150 προορισμούς ενώ οι αγοραστές ανήλθαν στους 1.500 προερχόμενοι από 90 χώρες.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συμμετείχε στην έκθεση, με δικό της stand, ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Το ενδιαφέρον του κοινού εστιάστηκε στον περιηγητικό, τον πολιτιστικό τουρισμό καθώς και τον τουρισμό πόλης. Σημαντικός αριθμός των επισκεπτών ήταν bloggers και εκπρόσωποι των ΜΜΕ, οι οποίοι έδειξαν ενδιαφέρον να επισκεφθούν την Κεντρική Μακεδονία και ζήτησαν να ενημερωθούν για τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης προβλήθηκε και η νέα εφαρμογή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας "Thessaloniki 360 Edition", η οποία είχε μεγάλη απήχηση στους επισκέπτες του περιπτέρου.

 

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

21:00 - Άγριο φονικό στην Εύβοια: Του πήρε το σπίτι σε πλειστηριασμό, τον σκότωσε και μετά αυτοκτόνησε

20:26 - Χανιά: Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός

19:05 - Ο Μασκ διαφώνησε με τον Τραμπ για τους δασμούς -Είδε την Tesla να καταρρέει και του ζήτησε να δεχθεί την πρόταση Λάιεν

15:40 - Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Σε αναστολή τέθηκε ο γιατρός που πιάστηκε να παίρνει «φακελάκι»

15:32 - Θεσσαλονίκη: 38χρονος έπεισε 13χρονη να εγκαταλείψει το σπίτι της και αποπειράθηκε να ασελγήσει εις βάρος της

14:50 - Πτωτικές τάσεις στο Χρηματιστήριο: Στο επίκεντρο των ρευστοποιήσεων οι τραπεζικές μετοχές

13:36 - ΗΠΑ: Με αυτή τη φόρμουλα υπολόγισε η κυβέρνηση Τραμπ τους δασμούς για κάθε χώρα

12:27 - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΘΟΔΩΡΗ ΛΙΒΑΝΙΟ

09:26 - Βουλγαρία: Εγκρίθηκε η ίδρυση κρατικών καταστημάτων που θα πωλούν τοπικά προϊόντα με κέρδος έως 10%

10:14 - Δήμος και νοσοκομείο στα Γιαννιτσά απαξίωσαν ευεργέτες