Pellanet

Η ΠΚΜ αναβαθμίζει τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στα Γιαννιτσά

Στην αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας στραγγισμάτων του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων Γιαννιτσών προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με την αξιοποίηση ευρωπαϊκών πόρων.

Το έργο της «Κατασκευής της Β’ φάσης και αναβάθμισης της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Στραγγισμάτων (ΕΕΣ) του ΧΥΤ Γιαννιτσών», αφορά στην κατασκευή νέου κυττάρου στον ΧΥΤΑ και στην εγκατάσταση μονάδας τριτοβάθμιας επεξεργασίας για την αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας των στραγγισμάτων.

Πρόκειται για ένα έργο προστασίας του περιβάλλοντος και βελτίωσης της διαχείρισης των απορριμμάτων, καθώς η ποσότητα αστικών στερεών αποβλήτων που οδηγείται σε ασφαλή διάθεση υπολογίζεται σε περίπου 50.000 τόνους ετησίως, ενώ ο προϋπολογισμός του αγγίζει τα 7 εκ. ευρώ.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαρτίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:17 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα για διάρρηξη οχήματος που έγινε σε περιοχή της Πιερίας

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα