Pellanet

Ικανοποιημένη η κυρία Αηδονά για την συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας στην 5η Pella Agro

Ολοκληρώθηκε η διοργάνωση της 5ης Pella Agro στην Κρύα Βρύση του Δήμου Πέλλας με την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας να παρουσιάζει ένα καλαίσθητο, πρωτότυπο και ουσιαστικό εκθεσιακό χώρο.

Οι πολίτες, οι οποίοι επισκέφθηκαν την έκθεση είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη της Π.Ε Πέλλας και να γνωρίσουν τα προϊόντα δοκιμάζοντας, παράλληλα, τη γεύση και την ποιότητά τους.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας στην έκθεση αναφέροντας τα εξής: «Ο πρωτογενής τομέας της Πέλλας παρουσιάζει μεγάλη δυναμική με βάση την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων που παράγονται στην περιοχή. Ως Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας, γι’ άλλη μια φορά, δώσαμε την ευκαιρία, αφενός, στις επιχειρήσεις να προβληθούν μέσα από τον εκθεσιακό χώρο μας στην Pella Agro και στους πολίτες να γνωρίσουν πολλά από τα προϊόντα αυτά, αφετέρου. Και πάλι θα ήθελα να ευχαριστήσω τους επιχειρηματίες που απλόχερα προσέφεραν τα προϊόντα τους για να πλαισιώσουμε τη συμμετοχή μας στη διοργάνωση. Η συνεργασία μας με όλους τους φορείς, επαγγελματίες της αγοράς και παραγωγούς θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα σε ανάλογες δράσεις».

Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις είναι: BIOSTALA, ‘Γεωργική Εκμετάλλευση’, ‘Τοπικός Οίνος Πέλλας’, ‘Το Περιβόλι της Ειρήνης’, ‘Αγροβότανα Βόρας’, ‘Ρόδι Ελλάς Α.Β.Ε.Ε.Ε’, ‘Αλμωπία’, ‘Κτήμα Γαλανού – Ιωάννου Ο.Ε.’, ‘Αγροζύμη’, ‘Όπως παλιά’, ‘Οικοτεχνία Βοσκόπουλος’, ‘Σουδής Γεώργιος’, ‘Pella’s Nature & Co’, ‘Γαλανός Α.Ε.’, ‘Ζλάτης Α.Β.Ε.Ε.’, ‘Σφαγεία Αλμωπίας Α.Ε.’, ‘Γερακάρης Δημήτριος & ΣΙΑ Ε.Ε.’, ‘Χριστάκης Α.Β.Ε.Ε.’, ‘Κατσαμπέρης Ν. & ΣΙΑ Ε.Ε.’, ‘Σταπατώρης Αθ.’, ‘Τσελεπής Θεόδωρος’, ‘Μελίαμα’, ‘ΟΝΟϊάματα’, ‘Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.’ και ‘Αγρόκτημα Ηλιάνα’.

Τη συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας προετοίμασαν τα στελέχη Καλαϊτζίδου Κατερίνα και Μπαλάσκα Παναγιώτα,  ενώ, υποστήριξαν τη συμμετοχή τα στελέχη Καδρέφη Ιωάννα, Σχοινά Βίκυ, Σεραφείμ Δέσποινα, Δασκάλου Νικολέτα, Μπασινά Νικολέτα με τον Ειδικό Σύμβουλο της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Γιάννη Τσίκο να έχει την επιμέλεια του περιπτέρου.

Δημοσιεύτηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, 2018


Σχόλια


pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Η κωμωδία ΄Στους 2 τρίτος…χωρεί’ στο Δημοτικό Θέατρο Μαυροβουνίου Σκύδρας

12:43 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών

12:39 - Σήμερα και αύριο στην Έδεσσα: Η ταινία των θερινών σινεμά που σπάει ταμεία και ξεγυμνώνει την πατριαρχία. ->Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024: Πάντα υπάρχει το αύριο.

12:36 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: «50 Χρόνια Δημοκρατίας, 50 Χρόνια Πολιτικής Ομαλότητας»

12:33 - Φεστιβάλ Ολύμπου: Την Πέμπτη25 Ιουλίου στο Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς η Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο κροκόδειλοςCrocky και οι φίλοι του», της τιμώμενης χώρας Σερβίας με υπέρτιτλουςστα Ελληνικά

15:28 - Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

15:26 - Κλειστό το ΚΕΠ Κονταριώτισσας έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

15:22 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Έχει κλονιστεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Δεν θα χαρίσουμε την ατζέντα για την ασφάλεια του πολίτη στη συντηρητική παράταξη»

15:20 - Θερινό ωράριο λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και μουσείων του Δήμου Δίου-Ολύμπου

11:37 - Θεσσαλονίκη: Βρήκαν τους κλέφτες που άρπαξαν κοσμήματα 100.000 ευρώ προσποιούμενοι τους… τεχνικούς!