Pellanet

Ημερίδα για την συγχρηματοδότηση έργων ενεργειακής αναβάθμισης

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου συμμετείχε σε μία σημαντική ημερίδα με τίτλο «Συγχρηματοδότηση έργων αντικατάστασης λαμπτήρων οδικού φωτισμού, μέσω Εταιρειών Ενεργειακών Υπηρεσιών» που πραγματοποιήθηκε από την Αναπτυξιακή Εταιρεία ΟΤΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ Α.Ε., το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Στην ημερίδα παρουσιάστηκαν οι προοπτικές αντικατάστασης λαμπτήρων με συγχρηματοδότηση εταιριών ενεργειακών υπηρεσιών, που επεξεργάζονται προτάσεις για αντικατάσταση λαμπτήρων χωρίς κόστος για τους Δήμους, καθώς η αποπληρωμή του έργου θα γίνεται από τη διαφορά κόστους λειτουργίας μεταξύ των υφιστάμενων συμβατικών λαμπτήρων και των λαμπτήρων τεχνολογίας LED.
Πρέπει να τονιστεί ότι οι λαμπτήρες LED εκτός από τεράστια οικονομία, προσφέρουν επίσης αισθητική αναβάθμιση του αστικού ιστού, αλλά και ασφάλεια με τη σαφή βελτίωση του φωτισμού των οδών και πλατειών.
Στην ημερίδα έγινε εκτενής αναφορά στο Δήμο Έδεσσας, ως δήμου που έχει κάνει σημαντικά βήματα στον τομέα αυτό, διότι πρόσφατα αντικαταστήσαμε μέρος των λαμπτήρων πυρακτώσεως με λαμπτήρες νέας τεχνολογίας, ενώ ένας σημαντικός στόχος του Δήμου είναι η αντικατάσταση του συνόλου των λαμπτήρων πυρακτώσεως.

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

10:15 - Ο «τολμηρός Μάριος» από τη Νέα Πέλλα στην πρώτη του παράσταση

14:54 - Δ.Α.Ο.Ε.: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις οικιών σε περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Πιερίας και Χαλκιδικής

14:46 - ΄΄Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ΄΄

14:43 - ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ (ΣΥΝΑΞΙΣ) ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ Ι. ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

14:41 - «ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ Β’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ»

14:21 - Δήμος Πέλλας: Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το «Δρόμο Θυσίας Γιαννιτσών 2026»

14:17 - “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ” – ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΡΙΖΟΧΩΡΙ

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ