Pellanet

Καταβολή Συνδεδεμένης Ενίσχυσης των τεύτλων στα μέσα Ιουνίου

Ο Βουλευτής Πέλλας, Ιορδάνης Τζαμτζής, με παρέμβασή του στον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ, Ξενοφώντα Βεργίνη, έθεσε το ζήτημα της καταβολής της Συνδεδεμένης Ενίσχυσης των τεύτλων και της επιστροφής του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου.
Στην σημερινή επικοινωνία του με τον κ. Βεργίνη, ο κ. Τζαμτζής ζήτησε την επίσπευση και ολοκλήρωση των διαδικασιών, ώστε οι αγρότες να πληρωθούν το συντομότερο δυνατό.

Ο Πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Βεργίνης, διαβεβαίωσε τον κ. Βουλευτή ότι:
α) οι διαδικασίες του ΟΠΕΚΕΠΕ για την επιστροφή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης Πετρελαίου στους αγρότες, ολοκληρώνονται εντός της εβδομάδας (5-6-2009), ώστε αμέσως μετά τα Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομίας & Οικονομικών να προχωρήσουν στην πληρωμή των δικαιούχων.
β) η Συνδεδεμένη Ενίσχυση των τεύτλων θα καταβληθεί από 18-22 / 6 / 2009.

Ο κ. Τζαμτζής ευχαρίστησε τον κ. Βεργίνη για την θετική ανταπόκριση του ΟΠΕΚΕΠΕ, ώστε οι αγρότες να εισπράξουν σύντομα τα χρήματα που δικαιούνται.

Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουνίου, 2009


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:58 - 28 Φεβρουαρίου 2026 – «Δεν έχω οξυγόνο» …ακόμη

16:29 - Συνελήφθησαν 3 άτομα στην Πέλλα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν ημεδαπό άνδρα

12:47 - Ένταξη του Έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Δήμου Σκύδρας»

15:08 - Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πέλλας κατασχέθηκαν ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και κάνναβης

15:04 - Η Έδεσσα επενδύει στην αγροβιοποικιλότητα και τον βιώσιμο τουρισμό

14:57 - Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Στυλιανού στον Ιερό Ναό Αγίου Πολυκάρπου Μενεμένης – Θεσσαλονίκης

14:37 - 4η συνάντηση της Περιφερειακής Ομάδας Υποστήριξης του έργου “DeepTechValleys” στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

14:32 - Με θετικό πρόσημο έκλεισε το διήμερο για την ομάδα βόλει ΠΑΣ  Ίκαρος Έδεσσας, σημειώνοντας δύο σημαντικές νίκες στις τρεις αναμετρήσεις.

14:29 - ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΝΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ 2026

13:35 - ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ