Pellanet

Ξεκινά το 2° Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Γιαννιτσών

Το 2° Θερινό Σχολείο Μαθηματικών Γιαννιτσών είναι ένα 4ήμερο ομιλιών από την Τετάρτη 20 έως το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 και διοργανώνεται από την Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών (η οποία δραστηριοποιείται τα τελευταία τρία σχολικά έτη γύρω από τα μαθηματικά και την εκπαίδευση και έχει και νομική υπόσταση ως επιστημονικός - μορφωτικός σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) με την υποστήριξη του Δήμου Πέλλας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Κιλκίς και Πέλλας.

Θα διενεργούνται κάθε μέρα ομιλίες και δραστηριότητες, δύο το πρωί και δύο το απόγευμα, εκτός από το απόγευμα της τελευταίας ημέρας.

Απευθύνεται κυρίως σε μαθητές Λυκείου, αλλά και σε τελειόφοιτους Γυμνασίου (είναι επιθυμητό, κυρίως για τους τελειόφοιτους Γυμνασίου, να έχουν σχετική ευχέρεια στα μαθηματικά).

Στόχος είναι η παρουσίαση μαθηματικών προβληματισμών και επεκτάσεων στα πλαίσια των σχολικών γνώσεων που έχουν οι μαθητές, καθώς και η καλλιέργεια της αγάπης για τα μαθηματικά.

Ομιλητές θα είναι καθηγητές μαθηματικών από τα Γιαννιτσά αλλά και διακεκριμένοι προσκεκλημένοι της Ομάδας Μαθηματικών Γιαννιτσών, ανάμεσά τους και Καθηγητές Πανεπιστημίου. Επιστημονικός Υπεύθυνος: Δρ Μιχάλης Λάμπρου, Καθηγητής στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: 6942065887

Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές