Pellanet

Με επιτυχία οι πτυχιακές εξετάσεις πιάνου του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι πτυχιακές εξετάσεις πιάνου του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου Γιαννιτσών το Σάββατο 27 Ιανουαρίου, στις 12 μ.μ., στην Αίθουσα του Κέντρου Πληροφόρησης  Νέων του Πνευματικού Κέντρου. Η Μαρία Ιωάννου, σπουδάστρια της τάξης πιάνου του Θεόφιλου Παπαδόπουλου, εκτέλεσε με δεξιοτεχνία και ιδιαίτερη αισθητική το πρόγραμμα της με αποτέλεσμα να βαθμολογηθεί με βαθμό 10 άριστα παμψηφεί ενθουσιάζοντας το πολυπληθές κοινό που παρακολούθησε τη διαδικασία.

Την επιτροπή αποτελούσαν οι διακεκριμένοι πιανίστες Παύλος Δημητριάδης, Άντζελα Κοτίδου, Νάντια Τζήμα, Θεόφιλος Παπαδόπουλος, η Λίνα Πατρώνα, ως εκπρόσωπος του Υπουργείου και η Μάχη Κυπραίου, Διευθύντρια του Ωδείου και Πρόεδρος της επιτροπής.

Η κ. Κυπραίου ανακοίνωσε το βαθμό της σπουδάστριας, την οποία συνεχάρη και τόνισε ότι η μέρα αυτή είναι σημαντική για το Ωδείο, αλλά για την πόλη που έχει το Δημοτικό Ωδείο και με το εκπαιδευτικό του έργο φέρνει σημαντικά αποτελέσματα. Εκπροσωπώντας την επιτροπή, ο κ. Δημητριάδης, πρώην Διευθυντής του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, εξέφρασε τη χαρά του που βρέθηκε στην πόλη των Γιαννιτσών και παρακολούθησε ένα πτυχίο όχι μόνο εφάμιλλο, αλλά και ανώτερο πτυχίων που δίνονται από μεγάλα ιδρύματα της Θεσσαλονίκης και πρότεινε να δοθεί έπαινος στη σπουδάστρια για την δεξιοτεχνία  και τη μουσικότητα της.

 

 

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 29 Ιανουαρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά