Pellanet

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

 Συλλογικές διαδικασίες στη «Δημοτική Ενότητα» ενόψει ψήφισης του Τεχνικού Προγράμματος του δήμου Πέλλας - Συσκέψεις του Ν. Παπανικολάου με συμβούλους του. Τη συλλογικότητα και τη δημοκρατική λειτουργία στην «Δημοτική Ενότητα» του δήμου Πέλλας κάνει πράξη ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Παπανικολάου, τηρώντας τις δεσμεύσεις του απέναντι στους δημότες. Με αφορμή την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού στις προσεχείς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου του νέου διευρυμένου δήμου, πραγματοποίησε συναντήσεις – συσκέψεις με τα μέλη του Συνδυασμού στις έδρες των τοπικών Δημοτικών Ενοτήτων, στις οποίες συμμετείχαν και φίλοι της παράταξης. Οι συσκέψεις ξεκίνησαν από το Νέο Μυλότοπο, όπου έγινε ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δημοτικών συμβούλων και μελών των Τοπικών Συμβουλίων όλων των Δ.Δ. της Δημοτικής Ενότητας Κύρρου. Ακολούθησαν σύσκεψη στους Γαλατάδες για τα θέματα της Δημοτικής Ενότητας Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην Πέλλα για τα αντίστοιχα θέματα που αφορούν στην Δημοτική Ενότητα Πέλλας και στην Κρύα Βρύση για τα ζητήματα της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης. Στη διάρκεια των συναντήσεων έγινε ενημέρωση για την πορεία της εφαρμογής του Καλλικράτη και την προσαρμογή στα νέα δεδομένα και κατατέθηκαν προτάσεις που αφορούν την τοπική ανάπτυξη μέσα από την υλοποίηση έργων και δράσεων και με τη δημιουργία βασικών υποδομών ανάλογα με τις ανάγκες κάθε περιοχής. Το σύνολο των παραπάνω θέσεων θα αποτελέσει τη βάση της ενιαίας πρότασης της Δημοτικής Ενότητας η οποία θα κατατεθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας για την ψήφιση του Τεχνικού Προγράμματος 2011. Στόχος και πάγια θέση του επικεφαλής και των μελών της παράταξης είναι μέσα από την παραπάνω πρόταση να επέλθει η ισόρροπη ανάπτυξη και η μείωση των ανισοτήτων μέσα στη γεωγραφική επικράτεια του δήμου Πέλλας τόσο σε επίπεδο βασικών υποδομών αλλά και σε επίπεδο κοινωνικών παροχών. Αντίστοιχες ανοιχτές διαδικασίες αναμένεται να πραγματοποιηθούν για όλα τα σημαντικά ζητήματα του δήμου, αφού όπως επισήμανε ο επικεφαλής της παράταξης πρώην δήμαρχος Γιαννιτσών Νίκος Παπανικολάου, θα ακολουθήσει με συνέπεια τις εξαγγελίες του για συλλογικές αποφάσεις και για συμμετοχή των μελών της παράταξης στη διαμόρφωση των θέσεων της εντός και εκτός Δημοτικού συμβουλίου. Οι συσκέψεις ολοκληρώνονται στα Γιαννιτσά με την συμμετοχή των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων.

Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

11:22 - Αρχιεπίσκοπος Σιναίου Δαμιανός προς τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για το ζήτημα της Ιεράς Μονής Αγίας Αικατερίνης Σινά: «Εξόχως σημαντική και καίριοι οι παράμετροι στην επιστολή προς τον ομόλογο σας της Αιγύπτου για να εξασφαλιστεί η θετική προς ημάς έκβαση της υπόθεσης»

11:15 - Συνάντηση Σταμενίτη – Δήμα: Στο επίκεντρο το έργο κατασκευής του δρόμου Θεσσαλονίκη – Έδεσσα

11:13 - Προώθηση πρόσκλησης της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Λεπτοκαρυάς και της Πρωτοβουλίας Γυναικών Ανατολικού Ολύμπου

11:10 - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

11:07 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας για τις περιπτώσεις των ακινήτων σε «Φιλιππάκου» (Συνοικία Νέας Τραπεζούντας), «Καψάλη»: «Ηθικό να εξαιρεθούν τα ακίνητα αυτά από την καταβολή τιμήματος εξαγοράς»

10:18 - Σάκης Αρναούτογλου από Λισαβόνα: Η Ευρώπη του αύριο χτίζεται με κοινωνική συνοχή, αξιοπρεπή στέγαση για όλους και φωνή στους Νέους.

10:15 - Συνάντηση του Προέδρου της Βουλής με τον Πρέσβυ του Βασιλείου της Ισπανίας

09:02 - Ο ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ

07:11 - Ανακοίνωση: Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή 13 Ιουνίου στο Λιτόχωρο

10:40 - ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ