Pellanet

Μελέτη σκοπιμότητας της προαστικής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονικής-Έδεσσας

Η  παρουσίαση από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών  της μελέτης σκοπιμότητας της προαστιακής σιδηροδρομικής σύνδεσης Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, μέσω Γιαννιτσών με παράκαμψη προς Αριδαία , θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 27 Μαρτίου 7:00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Γιαννιτσών, στα πλαίσια του Περιφερειακού  Αναπτυξιακού Συνεδρίου Κεντρικής Μακεδονίας .

Θα παρευρεθεί ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών  Αθανάσιος Βούρδας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ Παναγιώτης Θεοχάρης και οι μελετητές του έργου.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας , Θ. Τζάκρη, Γ.Σηφάκης.

Στην ίδια εκδήλωση θα γίνει και ενημέρωση  για την πρόοδο των οδικών παρακάμψεων Χαλκηδώνας και Γιαννιτσών, της καθέτου στην Εγνατία από την Πέλλα Έδεσσα – Νάουσα καθώς και της εξόδου προς τον Βορρά μέσω Αλμωπίας.

Ο προαστιακός σιδηρόδρομος  μέσω Γιαννιτσών θα βοηθήσει αποφασιστικά στην άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης της Πέλλας όπως και οι οδικοί άξονες.

Δημοσιεύτηκε στις 20 Μαρτίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

16:15 - Εργασίες συντήρησης οδοφωτισμού στην Ενωτική Οδό Σίνδου από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

11:36 - Λάκης Βασιλειάδης, Συνέντευξη PellaFm 103,3 για το Μουσείο της Πέλλας, Λουτρά Πόζαρ και Χιονοδρομικό

18:09 - Αυτό το καλοκαίρι δίνουμε ραντεβού στο πιο όμορφο θερινό σινεμά της Ελλάδας!