Pellanet

Μήνυμα Πασόη για τον ένα χρόνο θητείας του

Αγαπητοί μου συμπολίτες,
Πριν από έναν χρόνο (14/11/2010), με τιμήσατε στηρίζοντας και υπερψηφίζοντας το συνδυασμό «Νέα Εποχή για την Αλμωπία».
Η μεγάλη νίκη που πετύχαμε μας συνοδεύει σε κάθε μας βήμα, όχι ως ένα γεγονός για πανηγυρισμούς και ρεβανσισμούς αλλά ως ένα βαρύ χρέος να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των συνδημοτών μας. Οι περσινές δημοτικές εκλογές πέρασαν στην ιστορία του τόπου μας. Το διακύβευμά τους όμως παραμένει και δεν το ξεχνάμε.
Δώσαμε τέλος, με τη στάση και τη καθημερινή μας δράση, στον παραγοντισμό, στην υποκρισία και στη διαφθορά. Το τέλος αυτών των «πληγών» αποτέλεσε απαίτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συνδημοτών μας και συγχρόνως βασική προεκλογική δέσμευσή μας.
Καθεστωτικές αντιλήψεις και διακρίσεις δεν υπάρχουν και δεν θα υπάρξουν κατά τη θητεία μας.
Ανατρέψαμε αυτές τις παθογένειες και τις αντικαταστήσαμε με τη συλλογικότητα, τη συμμετοχή των δημοτών στις αποφάσεις καθώς και με τη δημόσια λογοδοσία μας.
Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές Λαϊκές Συνελεύσεις που αποτελούν πλέον θεσμό για το Δήμο Αλμωπίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στη δημοκρατική και με απόλυτη διαφάνεια λειτουργία του δήμου μας.
Δίνουμε καθημερινά σκληρό αγώνα, αντιμετωπίζοντας μεγάλα και χρόνια προβλήματα, διοικητικές δυσλειτουργίες, υποχρεώσεις που απορρέουν από την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και τις, κατά πολύ, μειωμένες επιχορηγήσεις λόγω της κακής οικονομικής συγκυρίας.
Τίποτα όμως δεν μας κάμπτει και τίποτα δεν μας φοβίζει, γιατί προχωράμε μαζί σας. Εσείς μας εμπιστευτήκατε, εσείς στηρίζετε την προσπάθειά μας, εσείς μας δίνετε την ώθηση και τη δύναμη να προχωρήσουμε με ταχύτερο βηματισμό από εδώ και πέρα.
Σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας, για τη δύναμη που μας δίνετε κάθε μέρα, και να είστε βέβαιοι ότι, όλα όσα μας δεσμεύουν μέσα από το πρόγραμμά μας, μαζί μπορούμε να τα κάνουμε πράξη.
Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:52 - Βραχιολάκι για όσους είναι σε επιτήρηση για ενδοοικογενειακή βία -Όλα τα μέτρα Φλωρίδη

12:39 - Φωτιά στα Καλάβρυτα, ανάμεσα στις περιοχές Σιγούνι και Ντούνισα

12:33 - Προφυλακίστηκε ο Απόστολος Λύτρας -Μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού

12:21 - «Συλλυπητήρια επιστολή του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γιαννιτσών»

12:18 - Πανελλαδική Εκστρατεία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

15:34 - Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχή της Ημαθίας

11:40 - «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο 2o Διεθνές Συνέδριο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Νοτιοανατολικής Ευρώπης στη Θεσσαλονίκη

11:38 - Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό στην Ημαθία

11:33 - Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων κατά την συνάντηση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα Φιλίας της Γερμανίας

15:37 - ΤΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΪΡΟΥ ΣΤΗ PELLA TV