Pellanet

Μήνυμα της Δημάρχου Σκύδρας Κ. Ιγνατιάδου για τη λήξη του σχολικού έτους και τις πανελλαδικές εξετάσεις 2018

Από την έναρξη των μαθημάτων, το Σεπτέμβρη του 2017, φτάσαμε αισίως στον Ιούνη του 2018 βαδίζοντας προς τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

Λίγες ημέρες απομένουν για να ολοκληρωθεί το σχολικό έτος για τις μαθήτριες και τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ενώ συνεχίζονται οι προαγωγικές εξετάσεις και ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους τελειοφοίτους κι αποφοίτους των Λυκείων.

Εκ μέρους του Δήμου Σκύδρας εκφράζω από καρδιάς την ικανοποίηση και τις ευχαριστίες μας προς τους εκπαιδευτικούς, τα παιδιά, τους γονείς, τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού μας, την Αντιπεριφέρεια Πέλλας, το Υπουργείο Παιδείας κι όλους τους εμπλεκόμενους για την μέχρι τώρα άριστη συνεργασία μας που δεν είχε άλλο σκοπό και στόχο παρά την ομαλή ολοκλήρωση και της φετινής εκπαιδευτικής χρονιάς και ταυτόχρονα τη στήριξη και την προαγωγή της εκπαίδευσης και της παιδείας γενικότερα, για όλα μας τα παιδιά, στο μέτρο του δυνατού.

Στο σημείο αυτό, ας μου επιτραπεί να κάνω μια ειδική αναφορά στις πανελλαδικές εξετάσεις. Μια επίπονη και καθοριστική δοκιμασία για τις νέες και τους νέους μας από την οποία θα εξαρτηθεί η είσοδός τους στις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των πανελλαδικών εξετάσεων και στην κρίσιμη αυτή φάση μαζί με τη συμπαράσταση και τη στήριξη όλων μας απαιτείται, ψυχραιμία, αυτοπεποίθηση, αυτοσυγκέντρωση κι αισιοδοξία από την πλευρά των υποψηφίων, ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο, δυνατό αποτέλεσμα.

Στην τελική αυτή προσπάθεια των παιδιών μας συναισθανόμενοι τη θέση τους και τη σημασία των πανελλαδικών εξετάσεων θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε να μη δημιουργήσουμε προβλήματα αλλά να συμβάλλουμε με τον τρόπο μας προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα ήσυχο περιβάλλον, χωρίς ένταση, άγχος, πίεση και θόρυβο ώστε ν΄αποδώσουν καλύτερα.

Με τις σκέψεις αυτές ευχόμαστε επιτυχή αποτελέσματα για τις υποψήφιες και τους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων, υγεία και προκοπή σ΄όλα τα παιδιά και σ΄όλο τον κόσμο.

Με εκτίμηση

Η Δήμαρχος Σκύδρας, Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουνίου, 2018


Σχόλια


pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

17:33 - Θ. Τζάκρη – Ερώτηση στη Βουλή για τις σοβαρές ελλείψεις στα Παιδιατρικά Τμήματα των δυο νοσοκομείων Έδεσσας και Γιαννιτσών

17:31 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για κατοχή ναρκωτικών

17:30 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ Η εξωτερική και αμυντική πολιτική της χώρας δεν είναι οικογενειακή υπόθεση. Η κυβέρνηση οφείλει εξηγήσεις για την αποστολή αμυντικού υλικού στην Ουκρανία.’’

17:28 - Ξεκίνησαν ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για δωρεάν φοίτηση στα ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠΜΕΑ του Δήμου Πέλλας – Προθεσμία ως 1η Αυγούστου

17:27 - Θερινό Πρόγραμμα διάδοσης της Ελληνικής Γλώσσας και του Πολιτισμού

17:25 - Θερινό σινεμά στην Έδεσσα- Πρόγραμμα

17:22 - Συναυλία-Μουσική βραδιά “ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ”

17:19 - : Θερινός κινηματογράφος στη Σκύδρα

17:18 - ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΕΠΙ ΤΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

17:16 - Συνάντηση Λάκη Βασιλειάδη με Υφυπουργό Ψηφιακής Πολιτικής