Pellanet

Νέο απορριμματοφόρο με δωρεά του TAP στον Δήμο Πέλλας

Ένα νέο απορριμματοφόρο, δωρεά από την εταιρεία Trans Adriatic Pipeline (TAP) παρέλαβε σήμερα ο Δήμος Πέλλας. Το απορριμματοφόρο παρέδωσε στον Δήμαρχο Πέλλας κ. Γρηγόρη Στάμκο, ο Υπεύθυνος Τοπικών Κοινωνιών του TAP  για την Κεντρική Μακεδονία κ. Θάνος Σκρέκας.

Η δωρεά έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επενδύσεων  που υλοποιεί ο TAP για τις τοπικές κοινότητες, από τις οποίες διέρχεται ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου.

«Ευχαριστούμε θερμά  την εταιρεία και τα στελέχη του TAP για τη δωρεά και την άριστη συνεργασία.  Το απορριμματοφόρο που προστέθηκε στο στόλο του δήμου είναι σύγχρονης τεχνολογίας και θα συνδράμει σημαντικά την υπηρεσία καθαριότητας στην κάλυψη των αναγκών της», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Δεκεμβρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές