Pellanet

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Πέλλας η ασφαλτόστρωση στο Π. Μυλότοπο

Ολοκληρώθηκε από το Δήμο Πέλλας η ασφαλτόστρωση στις τρεις εισόδους- εξόδους και σε δρόμους του Παλιού Μυλοτόπου της Δ.Ε. Κύρρου. Η περάτωση των εργασιών πραγματοποιήθηκε με γοργούς ρυθμούς και με την ελάχιστη δυνατή όχληση για τους κατοίκους και τους διερχόμενους οδηγούς.

Η αναβάθμιση του οδοστρώματος σε περιοχές του Δήμου Πέλλας με αφαλτοστρώσεις θα συνεχιστεί, καθώς αποτελεί μέρος της ευρύτερης προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση των υποδομών των κοινοτήτων και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας για την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και πεζών.

Εξάλλου, η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής του πολίτη αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή και σε αυτή την κατεύθυνση κινείται πιστή στις δεσμεύσεις της απέναντι στους δημότες.

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουλίου, 2024


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

17:08 - «ΧΕΛΙΔΟΝΙΣΜΑΤΑ 2026»

16:46 - Κέντρο Καινοτομίας στην Πέλλα, αλλά ποιος θα αναδείξει τον τόπο;

13:15 - Το αγκάθι του Χριστού σιωπηλός μάρτυρας του Γολγοθά στον Αλιάκμονα

17:30 - Έναρξη Δημόσιας Διαβούλευσης για τις Περιοχές Natura 2000

17:28 - Το δημογραφικό ζήτημα στο επίκεντρο του νέου τεύχους του Περιοδικού της Βουλής

17:24 - Τις νέες ευρωπαϊκές στρατηγικές για τα λιμάνια, τη ναυτιλία και τη ναυπηγική βιομηχανία παρουσίασε ο Επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού Απόστολος Τζιτζικώστας – «Εδραιώνουμε την Ευρώπη ως την κορυφαία πλωτή ήπειρο»

17:21 - Εργασίες συντήρησης πρασίνου στη Νέα Εθνική Οδό   Θεσσαλονίκης- Έδεσσας (Παράκαμψη Παραλίμνης) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

17:17 - Συνελήφθη ανήλικος στην Κατερίνη για παραχάραξη νομισμάτων και διακίνηση καρτών ΑΤΜ – κλώνων, καθώς και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

13:42 - Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για συμμετοχή επιχειρήσεων στη διεθνή έκθεση TUTTOFOOD 2026

13:33 - ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ