Pellanet

Ομιλία 1ης Σεπτεμβρίου 2017 του ΚΑΠΗ Έδεσσας

 

 

Ένα όμορφο πρωινό πέρασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου πίνοντας καφέ στον κήπο, παρέα με το προσωπικό που τους υποδέχτηκε με θερμό καλωσόρισμα, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η κοινωνική λειτουργός, κα. Φιλούκατζη Σωτηρία, ανακοίνωσε τις δράσεις και τα νέα προγράμματα και τόνισε ιδιαίτερα τα οφέλη στον ψυχισμό του ηλικιωμένου από τη συμμετοχικότητα και την ομαδοποίηση.

Ανέπτυξε το θέμα των παραδόσεων και των εθίμων, ως κληρονομιά σύνδεσης των παλαιότερων γενεών με την νεότερη και πώς όλη αυτή η κληρονομιά να μεταλαμπαδευτεί στους νέους, ούτως ώστε να μην ξεχνούν τις ρίζες και τις αξίες τους μέσα στα πρότυπα της νέας εποχής.

Ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ, κ. Δημήτριος Γιώγας, έστειλε τους χαιρετισμούς  και τις ευχές του για καλή αρχή στα μέλη για μια ακόμη δημιουργική και χαρούμενη χρονιά.

Δημοσιεύτηκε στις 5 Σεπτεμβρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές

11:12 - ΟΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ!

11:09 - Κοτταρίδη και Ακαμάτη κατά Ρέμου για τον Αλέξανδρο. Θράσος απύθμενο και ευτελισμός

09:48 - Νομός Πέλλας: Mια πρωτοφανής αρνητική πρωτιά στην Ελλάδα

14:25 - Έναρξη υποβολής αιτήσεων για το Επίδομα Γέννησης σε οικογένειες του Δήμου Αλμωπίας.