Pellanet

Ορίστηκε ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλμωπίας

Ο κ. Σοφοκλής Σαμαρτζίδης, απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών της Πολυτεχνικής Σχολής του Δ.Π.Θ., είναι ο νέος Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλμωπίας.

Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει. Παράλληλα, τον ενημέρωσε για κάποια τρέχοντα ζητήματα, ενώ τόνισε ότι προχώρησε στην επιλογή ενός νέου ανθρώπου, που έχει δώσει δείγματα γραφής ,ως επιτυχημένος επαγγελματίας και έχει πραγματική διάθεση να προσπαθήσει για να φανεί αντάξιος αυτής της σημαντικής θέσης που αναλαμβάνει. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην κατεύθυνση του ίδιου προσωπικά και αυτής της Δημοτικής Αρχής, η οποία έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στους νέους ανθρώπους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αποδείξουν τις ικανότητές τους. Ευχαρίστησε επίσης όλους όσους κατέθεσαν αίτηση και βιογραφικό για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αλμωπίας.

Ο κ. Σαμαρτζίδης από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του και υπογράμμισε ότι οι απαιτήσεις της νέας του θέσης είναι πολλές και σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου, γι’ αυτό θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να ανταποκριθεί στο βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνει. Παράλληλα, τόνισε ότι αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει από τη Δημοτική Αρχή μέχρι σήμερα, η οποία θα πρέπει να συνεχιστεί για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους Διευθυντές των Υπηρεσιών του Δήμου, όπου έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τα τρέχοντα ζητήματα του Δήμου και ο νέος Γενικός Γραμματέας είχε την ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων. Στη συνέχεια έγινε σύγκλιση του Ιδιαίτερου Γραφείου του Δημάρχου και συζητήθηκαν θέματα αρμοδιότητάς του.

 

 

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου, 2018


Σχόλια


pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

12:47 - Η κωμωδία ΄Στους 2 τρίτος…χωρεί’ στο Δημοτικό Θέατρο Μαυροβουνίου Σκύδρας

12:43 - Συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για μη νόμιμη μεταφορά αλλοδαπών

12:39 - Σήμερα και αύριο στην Έδεσσα: Η ταινία των θερινών σινεμά που σπάει ταμεία και ξεγυμνώνει την πατριαρχία. ->Πέμπτη 25 και Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024: Πάντα υπάρχει το αύριο.

12:36 - Ο Λάκης Βασιλειάδης στη δεξίωση για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας: «50 Χρόνια Δημοκρατίας, 50 Χρόνια Πολιτικής Ομαλότητας»

12:33 - Φεστιβάλ Ολύμπου: Την Πέμπτη25 Ιουλίου στο Γυμνάσιο Λεπτοκαρυάς η Παιδική Θεατρική Παράσταση «Ο κροκόδειλοςCrocky και οι φίλοι του», της τιμώμενης χώρας Σερβίας με υπέρτιτλουςστα Ελληνικά

15:28 - Ανακοίνωση από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

15:26 - Κλειστό το ΚΕΠ Κονταριώτισσας έως και την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

15:22 - ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ: «Έχει κλονιστεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών. Δεν θα χαρίσουμε την ατζέντα για την ασφάλεια του πολίτη στη συντηρητική παράταξη»

15:20 - Θερινό ωράριο λειτουργίας αρχαιολογικών χώρων, μνημείων και μουσείων του Δήμου Δίου-Ολύμπου

11:37 - Θεσσαλονίκη: Βρήκαν τους κλέφτες που άρπαξαν κοσμήματα 100.000 ευρώ προσποιούμενοι τους… τεχνικούς!