Pellanet

Παρουσίαση παιδικών αναμνήσεων από τη Βέροια στην «ΠΕΛΛΑ» ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τη Τετάρτη 4-7-2018 και ώρα 15.00' και την Πέμπτη 5-7-2018 καί ώρα 19.00' θα προβληθεί η εκπομπή "Μια φωτογραφία μια ιστορία" από την Pella tv, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Βασίλης Τραούδας, στην οποία καλεσμένοι είναι ο Γουλάρας Παντελής οικονομολόγος, εκδότης και συγγραφέας και ο επιχειρηματίας και συγγραφέας Μαρολαχάκης Ανδρέας.

Στην εκπομπή, με αφορμή πρόσφατη εκδήλωση στη Βέροια για την παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο "Στείλε μου γράμμα" στο οποίο οκτώ συγγραφείς του (ένας απ' αυτούς είναι και ο Π. Γουλάρας) καταγράφουν τις παιδικές ως επί το πλείστον αναμνήσεις τους από την Βέροια της δεκαετίας του 1960-70, ξαναπαρουσιάζονται μέσω των αφηγήσεών τους και με τη δύναμη της εικόνας, ενδιαφέροντα περιστατικά εκείνης της εποχής.

Στη συνέχεια ο Α. Μαρολαχάκης αναφέρεται στο υπό έκδοση βιβλίο του με θέμα "Ιστορίες από το Κακοσούλι" με περιεχόμενο, προσωπικές κι εδώ, παιδικές του αναμνήσεις.

Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουλίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές