Pellanet

Πιστοποίηση για την παραγωγή και διάθεση έτοιμων γευμάτων στο Τμήμα Διατροφής του Νοσοκομείου Πέλλας

Από τον Ιούλιο του 2018 το Τμήμα Διατροφής της Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας κατέχει Πιστοποίηση ISO 22000:2005 για την προετοιμασία παραγωγή και διάθεση έτοιμων γευμάτων εντός του Νοσοκομείου, μετά από επίσημο έλεγχο επιθεωρητή της εταιρείας TÜV HELLAS (TÜV NORD)A.E.

Η πιστοποίηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τις διαδικασίες επιθεώρησης και πιστοποίησης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) Α.Ε. και υπόκειται σε τακτικές επιθεωρήσεις επιτήρησης.

Με βασική αρχή την δέσμευση της Διοίκησης της Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας να συμμορφώνεται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις, να επιτυγχάνει τους στόχους ποιότητας και να παρέχει στους σιτιζόμενους (ασθενείς και προσωπικό) υπηρεσίες, που θα καλύπτουν πλήρως τις συμβατικές τους απαιτήσεις,εκπονήθηκε στις 23.02.2016 μελέτη στο Τμήμα Διατροφής με σκοπό την ανάπτυξη και εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων με βάση το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2005.

Η σταδιακή υλοποίηση του έργου έγινε υπό την εποπτεία και την καθοδήγηση της Επιτροπής Ποιότητας του Νοσοκομείου με την αμέριστη ηθική και οικονομική συμπαράσταση της Διοίκησης και την άψογη συνεργασία όλωντων εμπλεκόμενων εργαζόμενων, που επέδειξαν επαγγελματική ευσυνειδησία και πλήρη συμμόρφωση στο νέο ειδικό πλαίσιο λειτουργίας και τις απαιτούμενες διαδικασίες του Τμήματος Διατροφής.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου, 2018


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές