Pellanet

Πότε και πως θα γίνουν οι προσλήψεις των 21 γυμναστών στην ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Είκοσι ένα (21) πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής θα προσλάβει η ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. του δήμου Πέλλας με σκοπό την στελέχωση του δήμου Πέλλας για τη υλοποίηση του «Προγράμματος Άθληση για Όλους» (ΠΑγΟ) της περιόδου 2014-15. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η έγκριση των προγραμμάτων της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και στη συνέχεια το Δ.Σ. της Επιχείρησης θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με τις προϋποθέσεις, τους όρους και τα κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι για να συμπεριληφθούν στην αντίστοιχη πρόσκληση ενδιαφέροντος που θα δημοσιοποιηθεί αμέσως μετά.
Για να έχουν μια εικόνα όσοι καταθέσουν για πρώτη φορά αίτηση, παρουσιάζουμε τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται με βάση το οργανωτικό πλαίσιο λειτουργίας των ΠΑγΟ: 1. Αίτηση 2. Βιογραφικό σημείωμα 3. Δήλωση του ν. 1599/86 ότι τα στοιχεία είναι αληθή και ότι θα απασχοληθεί σε όποιο Τμήμα και ∆ηµοτική Ενότητα του υποδειχθεί. 4. Επικυρωμένη Φωτοτυπία Πτυχίου Τ.Ε.Φ.Α.Α. ειδικότητας, μεταπτυχιακού τίτλου ή διδακτορικού διπλώματος ή ισότιµου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αναγνωριζομένου από την Ελλάδα. 5. Επικυρωμένη Φωτοτυπία Ταυτότητας 6. Αναγνώριση από ΔΙΚΑΤΣΑ για όσους έχουν πτυχίο από την αλλοδαπή 7. Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης 8. Πιστοποιητικό Πολυτεκνίας 9. Βεβαίωση ΟΑΕΔ ότι είναι άνεργος/η 10. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας 11.Βεβαίωση προϋπηρεσίας.

Δημοσιεύτηκε στις 19 Νοεμβρίου, 2014


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

11:30 - Τιμητική βράβευση του Νίκου Γεωργιάδη από την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας

13:10 - Στηρίζουμε την 24ωρη απεργία της ΔΟΕ και την 3ωρη στάση εργασίας της ΟΛΜΕ την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2026

12:58 - «Check in για 2» ΕΔΕΣΣΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

12:55 - «Check in για 2» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2026 ΩΡΑ: 21.00

11:10 - Εορτασμός «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου

10:56 - ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ – «Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ»

12:02 - Από τα Γιαννιτσά στην Κρακοβία: Το 1ο Γυμνάσιο σε μια ευρωπαϊκή εμπειρία μάθησης και συνεργασίας.

12:00 - ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ (ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ) ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

11:56 - Πρόγραμμα εκδηλώσεων της 114ης Επετείου της Απελευθέρωσης των Γιαννιτσών

11:53 - 11ος Νυχτερινός Δρόμος Νερού Έδεσσας – Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2025