Pellanet

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του αθλητικού συλλόγου Βέροιας ”ΗΜΑΘΙΩΝ”

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το βράδυ του Σαββάτου 18Φεβ ο ετήσιος χορός του αθλητικού συλλόγου Βέροιας ''ΗΜΑΘΙΩΝ'' στο εξοχικό κέντρο ΡΕΜΒΗ. Η βραδιά ξεκίνησε με παρουσίαση μαχητικών αθλημάτων από τον φιλοξενούμενο αθλητικό σύλλογο ΘΗΣΕΑΣ όπως και από αθλητές του συλλόγου μας όπου παρουσίασαν το αρχέγονο Παγκράτιο Άθλημα με την παράσταση να κλέβουν μικροί οι αθλητές και οι αθλήτριες από τα φυτώρια του συλλόγου μας.
Στην συνεχεία ο πρόεδρος του συλλόγου μας κ. Λαδόπουλος Αναστάσιος απηύθυνε χαιρετισμό ευχαριστώντας αρχικά όλους βρίσκονται δίπλα στις προσπάθειες του Συλλόγου, τους χορηγούς, καθώς και όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, συνεχάρει τους αθλητες/τριες για τις επιτυχίες τους στο πρόσφατο Βορειοελλαδικό Πρωτάθλημα Ζ-Ζ και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για το Βορειοελλαδικό Πρωτάθλημα Παγκάτιου που θα διεξαχθεί στην πόλη της Βέροιας στις 12 Μαρτίου.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία η περιφερειακή σύμβουλος κ.Νίκη Καρατζιούλα, η διευθύντρια του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας κ.Αθανασία Γιαμουστάρη, ο πρόεδρος του συλλόγου Πρωτοβουλία για το Παιδί κ.Αριστοτέλης Σιδήροπουλος, ο Εθνικός διαιτητής Καράτε και Διεθνής διαιτητής ΜΜΑ κ.Χαράλαμπος Τσιφλίδης και πολλοί προπονητές από αδελφά σωματεία της Βέροιας, της Έδεσσας, της Θεσσαλονίκης, της Χαλάστρας, της Αλεξάνδρειας και του Αιγινίου.
Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας και το φλουρί έτυχε στην Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου, παράλληλα έγινε η βράβευση από τον νέο πρόεδρο του συλλόγου μας κ.Λαδόπουλο Αναστάσιο στον απερχόμενο πρόεδρο κ.Παναγιώτη Παλπάνα για την πολύτιμη προσφορά του στο σύλλογο επί της προεδρίας του 2014-16. Επίσης παραδόθηκε το λάβαρο του συλλόγου μας στην διευθύντρια του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας κ.Αθανασία Γιαμουστάρη για την άψογη συνεργασία μας στις συνδιοργανώσεις Πανελληνίων άλλα και Παγκόσμιων Πρωταθλημάτων Ζίου-Ζίτσου και Παγκρατίου Αθλήματος στην πόλη μας όπως και για την συνδιοργάνωση του Γύρου της λίμνης Αλιάκμονα όπου πλέον έχει γίνει θεσμός.
Το χορό άνοιξαν οι αθλητές/τριες των δυο συλλόγων με τα μέλη των διοικητικών συμβουλίων παρασύροντας τον κόσμο σε ένα γλέντι που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Για άλλη μια ευχαριστούμε όλους μας τίμησαν με την παρουσία του Καλή Σαρακοστή και του χρόνου με υγειά.
Displaying 1.jpg
Displaying 2.jpg
Displaying 3.jpg
Displaying 4.jpg
Displaying 5.jpg
Displaying 6.jpg
Displaying 7.jpg
Displaying 9.jpg

Δημοσιεύτηκε στις 20 Φεβρουαρίου, 2017


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά