Pellanet

Προετοιμάζονται οι εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί όλους τους Μικρασιατικούς και Προσφυγικούς Συλλόγους της περιοχής μας σε συνάντηση για την οργάνωση και το σχεδιασμό του προγράμματος των εκδηλώσεων.

 

Οι φετινές εκδηλώσεις, οι οποίες διοργανώνονται από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, με τη συμβολή του Δήμου Έδεσσας και των Μικρασιατικών και Προσφυγικών Συλλόγων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στην Έδεσσα.

 

Αναλυτικά η πρόσκληση του κ. Θεοδωρίδη:

 

«Αξιότιμοι κκ. Πρόεδροι και Μέλη Δ.Σ. Μικρασιατικών και Προσφυγικών Συλλόγων Π.Ε. Πέλλας,

 

Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας για την έγκαιρη προετοιμασία και άρτια οργάνωση των επίσημων εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας που φέτος εορτάζεται την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016.

 

Προκειμένου να τιμήσουμε τη μνήμη των προγόνων μας και ο εορτασμός να λάβει ένα ευρύτερο ιστορικό και παλλαϊκό περιεχόμενο, σας προσκαλώ να παραβρεθείτε σε συνάντηση - συζήτηση για την από κοινού οργάνωση του περιεχομένου των επίσημων εκδηλώσεων.

 

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (3ος όροφος Διοικητηρίου), στην Έδεσσα, την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 12.30 το μεσημέρι.

 

Σας ευχαριστώ για τη συνεργασία και αναμένω τη θετική και εποικοδομητική συμβολή σας στον επίσημο εορτασμό.

 

Με εκτίμηση,

Θεόδωρος Ι. Θεοδωρίδης

Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας»

 

-Τέλος-

Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου, 2016


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:29 - Σάκης Αρναούτογλου προς Κομισιόν: «Η Ψυχική διάσταση της Κλιματικής κρίσης απαιτεί Άμεση δράση.

13:14 - ΥφΑΑΤ, Διονύσης Σταμενίτης: «Ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση το Φράγμα του Αλμωπαίου»

13:13 - Επίσκεψη του νέου διοικητή της 2α Μεραρχίας πεζικού στο Δημαρχείο Έδεσσας

15:40 - Αστεροσκοπείο έκπληξη στην Αρχαία Πέλλα!

15:37 - 6η Δ. ΣΥΝΑΞΗ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 22/1: Πόλεμος και αιχμαλωσία του Λωτ (Γέν. 14,1-13)

15:35 - Γ. Καρασμάνης : Να γίνει πράξη το δημοτικό κολυμβητήριο στα Γιαννιτσά

13:39 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Μέχρι 31 Ιανουαρίου η ευνοϊκή ρύθμιση οφειλών στο Δήμο σε έως και 60 δόσεις

13:35 - Να μπει τέλος στο αδιέξοδο χιλιάδων πολιτών με τις αποποιήσεις κληρονομιάς

13:30 - Λάκης Βασιλειάδης: Επικοινωνία με την Προϊσταμένη του ΕΛΓΑ Ημαθίας κ. Μ. Παππά για την εξέλιξη της έκδοσης και κοινοποίησης πορισμάτων των ζημιών του 2024

13:27 - Κ. Τσιάρας προς αγρότες: «Υπάρχει διάθεση για συνεργασία και λύσεις»- «Είμαστε εδώ για να κρατήσουμε τον πρωτογενή τομέα όρθιο»