Pellanet

Προς άνοιγμα τα καφέ και τα εστιατόρια, η πιθανή ημερομηνία

Πάνε προς άνοιγμα και οι καφετέριες και τα εστιατόρια σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Άλλωστε αύριο ανοίγει ελεύθερο όλο το λιανεμπόριο, χωρίς ραντεβού αλλά με τήρηση των αυστηρών υγειονομικών κανόνων. Στις κόκκινες περιοχές θα λειτουργήσουν με την μέθοδο click away.

Ήδη οι εργασίες στα καταστήματα είναι πυρετώδεις, με τις βιτρίνες να αλλάζουν, τα ράφια να γεμίζουν, τους εργαζόμενους να ετοιμάζονται να επιστρέψουν στη δουλειά τους μετά από καιρό.

Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες το σχέδιο της κυβέρνησης είναι να ανοίξουν καφέ και εστιατόρια και μάλιστα άμεσα. Το σχέδιο προβλέπει άνοιγμα τη 1η Φεβρουαρίου με μοναδική προϋπόθεση να μείνουν τα κρούσματα στα επίπεδα που είναι σήμερα.

Αναφερόμενος στην εστίαση ο καθηγητής Γώγος, με χτεσινές του δηλώσεις τόνισε «Εάν τα πράγματα πηγαίνουν όπως πηγαίνουν και κρατηθούν αυτά τα δεδομένα, θα το δούμε κι αυτό».

Όσον αφορά τα σχολεία είπε «Εάν το άνοιγμα της αγοράς, δε δείξει επιδείνωση στα επιδημιολογικά δεδομένα, τα σχολεία είναι πιθανό να ανοίξουν σε δύο εβδομάδες».

 

dikaiologitika.gr

Δημοσιεύτηκε στις 17 Ιανουαρίου, 2021


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:08 - «Η Ποίηση στα Χρόνια της Σιωπής, 1967–1974 – Η Επίδραση του Γιώργου Σεφέρη»

15:20 - Άρση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία

15:13 - Από την ποίηση στη μουσική… Ένα δίκτυο έμπνευσης με γέφυρα τον Ντεμπυσύ

15:10 - 11ος ΔΡΟΜΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ

12:51 - Εξιχνιάστηκε τηλεφωνική απάτη σε βάρος ηλικιωμένης γυναίκας που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο σε περιοχή των Σερρών

09:09 - To αριστουργηματικό μπαλέτο «Ζιζέλ» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης από την Κρατική Όπερα της Βουδαπέστης

17:45 - ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΞ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

17:39 - ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑΙΑ

16:58 - Πραγματοποιήθηκε στη Σκύδρα η εκδήλωση για την Ποντιακή χορευτική παράδοση

16:21 - Η ομάδα βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ολοκλήρωσε τον Α’ Γύρο του πρωταθλήματος της Β Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών