Pellanet

«Πρόσληψη γιατρού ακτινολόγου στο ΙΚΑ Έδεσσας»

Την έλλειψη ακτινολόγου στο ΙΚΑ της Έδεσσας επισήμανε ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Πέλλας, Βασίλης Γιουματζίδης, στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Ανδρέα Λοβέρδο, μέσω της ερώτησης που κατέθεσε. Ειδικότερα, ο κ. Γιουματζίδης ενημέρωσε τον Υπουργό ότι η ιατρός ακτινολόγος που εργαζόταν στο ακτινολογικό τμήμα συνταξιοδοτείται και η θέση από αρχές Ιουλίου παραμένει ουσιαστικά κενή, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα στην τοπική κοινωνία, καθώς το συγκεκριμένο ιατρείοεξυπηρετεί τις ανάγκες μεγάλου μέρους των ασφαλισμένων, με εξαρτημένη σχέση εργασίας του Νομού Πέλλας. Επειδή, κατά τον κ. Γιουματζίδη το ζήτημα είναι μείζονος σημασίας διότι πρόκειται για θέμα Υγείας και επιπρόσθετα σωστής και αποτελεσματικότερης λειτουργίας του ΙΚΑ ειδικότερα και του κράτους γενικότερα, ζήτησε από τον Υπουργό να μεσολαβήσει άμεσα και να προσληφθεί Ιατρός ακτινολόγος, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε περαιτέρω ταλαιπωρία των ασθενών.

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουλίου, 2010


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

13:16 - Άμεσα συνελήφθησαν 2 άτομα που προσπάθησαν να εξαπατήσουν άνδρα στην πόλη των Σερρών

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά