Pellanet

Πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία σε Κίνηση» για οδικό άξονα Θεσσαλονίκης – Έδεσσας

Στο πρώτο ουσιαστικά Δημοτικό Συμβούλιο της νέας αυτοδιοικητικής περιόδου , η δημοτική μας παράταξη έθεσε την σφραγίδα της προκειμένου να ενώσουμε δυνάμεις για έναν Δήμο ηγετικά παρόντα στις μεγάλες διεκδικήσεις της κοινωνίας μας.
Έτσι λοιπόν η «Κοινωνία σε Κίνηση» αφουγκραζόμενη τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς, αλλά και την δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών της Έδεσσας για το μεγαλύτερο και ουσιαστικότερο έργο ανάπτυξης που ταλανίζει τον Δήμο μας εδώ και εικοσιπέντε χρόνια,ζήτησε την σύγκλιση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, πρόταση η οποία ψηφίστηκε ομόφωνα. Μοναδικό θέμα αυτού θα είναι η διεκδίκηση της άμεσης χρηματοδότησης και υλοποίησης του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης - Έδεσσας όπως και η διαμόρφωση του διεκδικητικού πλαισίου.

Είναι απαραίτητο αυτό να πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή των βουλευτών και των δημάρχων όλου του νομού , του περιφερειάρχη κυρίου Τζιτζικώστα του αντιπεριφερειάρχη κυρίου Τζαμτζή του προέδρου του επιμελητηρίου Πέλλας κυρίου Τσώτσου τη συμμετοχή του σεβασμιότατου μητροπολίτη  Ιωηλ και βέβαια των εκπροσώπων των παραγωγικών και πολιτιστικών φορέων του νομού. Η Έδεσσα ως πρωτεύουσα του νομού οφείλει να πάρει τις πρωτοβουλίες.
Επειδή υπάρχει η αίσθηση ότι το έργο οδηγείται στις καλένδες, θεωρούμε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για ολιγωρία και εφησυχασμό.
Όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την Έδεσσα μπροστά.

Δημοσιεύτηκε στις 3 Οκτωβρίου, 2019


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

18:10 - ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πέλλας: Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος για Ανεύρυσμα Κοιλιακής Αορτής

18:07 - 21ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) – ΕΔΕΣΣΑ

18:02 - Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Κεντρική Μακεδονία για τη χρήση προστατευτικού κράνους

17:58 - Επιβολή διοικητικού προστίμου σε Πέλλα

12:45 - 20ο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ

18:16 -  Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2026: Συνεχίζονται οι εγγραφές- Hλεκτρονική χρονομέτρηση στo Δρόμο των 5,5 χλμ

12:56 - Στην εκπομπή «Δεύτερη Ανάγνωση» του Ράδιο Pella 103,3 φιλοξενήθηκε η Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, διευθύντρια της ΩΡΛ Κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς και στέλεχος της «ΝΙΚΗΣ».

12:46 - pellafm 103,3-Δεύτερος Κάφες- Εκπομπή στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

12:36 - Εκδήλωση στη Μνήμη των θυμάτων της 14ης Σεπτεμβρίου 1944 στα Γιαννιτσά

11:15 - Θερινό σινεμά Έδεσσας: δύο τελευταίες προβολές