Pellanet

Πρωτοχρονιά στην Π.Ε. Πέλλας

 Με αισιοδοξία και ανταλλαγή ευχών ξεκίνησε το 2015 στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με την επίσημη δεξίωση που παρέθεσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης στο γραφείο του στο Διοικητήριο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η εορταστική ημέρα ξεκίνησε με τη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Έδεσσας, χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ. Στη συνέχεια εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, των φορέων και πολλοί πολίτες επισκέφθηκαν το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και αντάλλαξαν τις καθιερωμένες ευχές με τον κ. Θεοδωρίδη για μία δημιουργική, νέα χρονιά. Στη δεξίωση, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υποδέχθηκε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, το Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτριο Γιάννου, το Στρατηγό Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας κ. Δημήτριο Αλεβίζο, τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας κ. Παντελή Κολόμβο, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Έδεσσας κ. Ζώη Γιώτη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Πέτρο Ζέρζη, την Περιφερειακή Σύμβουλο κα. Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πέλλας κ. Ιορδάνη Τσώτσο, την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας του Δήμου Έδεσσας κα. Μαρία Βλάχου – Κατσάρα, τον Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Έδεσσας κ. Χρήστο Τσιβόγλου, τον Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα υγείας του Δήμου Έδεσσας κ. Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, τον δικηγόρο κ. Ιωάννη Βέττα και πολλούς πολίτες που ευχήθηκαν στον κ. Αντιπεριφερειάρχη υγεία, ευημερία και καλή επιτυχία στο έργο του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε το 2015 να είναι μια δημιουργική χρονιά έτσι ώστε η Πολιτεία και η Αυτοδιοίκηση να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Ειδικότερα ο κ. Θεοδωρίδης ανέφερε: «Το 2015 έχουμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικές προκλήσεις. Η επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας που απασχολούν όλους τους συμπολίτες μας και η είσοδος της τοπικής οικονομίας σε αναπτυξιακή τροχιά είναι οι κυριότερες από αυτές. Πρέπει να διοικήσουμε την ανάπτυξη ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής στην Πέλλα και να ανοίξουμε νέες προοπτικές για τη νέα γενιά. Οι συγκυρίες επιβάλλουν να είμαστε ενωμένοι, με σωστές και ρεαλιστικές επιλογές που θα έχουν ανταποδοτικότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Εύχομαι η νέα χρονιά να είναι ειρηνική και δημιουργική για τον Τόπο μας. Καλή χρονιά με υγεία».

Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιανουαρίου, 2015


Σχόλια

pellanet facebook

Ροή Ειδήσεων

13:11 - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ

13:09 - Αυγενάκης για την παγκόσμια ημέρα Βιοποικιλότητας: Στόχος μας η προστασία των τοπικών οικοσυστημάτων και η διασφάλιση της τροφικής επάρκειας

13:07 - 25 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα για τα Εξαφανισμένα Παιδιά

13:03 - ΕΝΑΡΞΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ (1-20 ΙΟΥΝΙΟΥ) ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ

13:02 - Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων στην αυριανή παρουσίαση της βραβευμένης εικαστικής εγκατάστασης «Spectators in a Ghost City»

12:59 - Ομιλία του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη Φλώρινα

12:52 - Θρησκευτικές εκδηλώσεις στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης Γιαννιτσών – Πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Κρώμνη

12:50 - Δήμος Δίου-Ολύμπου: Επετειακές εκδηλώσεις στη Νέα Έφεσο προς τιμήν της Α.Θ. Παναγιότητος Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου με θέμα «Είκοσι έτη συναντήσεων & συμπροσευχών στις εκκλησίες των Αλησμόνητων Πατρίδων»

12:47 - Καλεντάρι αγώνων Δημοτικών σχολείων

09:00 - ΔΕΥΑΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΡΙΔΑΙΑ