Pellanet

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης έχει κηρυχτεί η περιοχή μεταξύ Μανδάλου –Θεοδωρακείου

λόγω των πύρινων μετώπων που συνεχίζουν να κατακαίνε ανεξέλεγκτα την περιοχή. Πυροσβεστικές δυνάμεις από την Έδεσσα, τα Γιαννιτσά και την Αριδαία προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά που έχει ξεσπάσει, στο Πεδίο Βολής Μανδάλου, από χθες. Ιδιαίτερα, το ένα μέτωπο της φωτιάς είναι ανεξέλεγκτο και η κατάσταση δυσκολεύει με τον αέρα, αλλά και λόγω της μορφολογίας του εδάφους, που δεν μπορεί να πλησιάσει ούτε όχημα ούτε άνθρωπος. Τα αίτια της φωτιάς δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, όμως οι πυροσβέστες δηλώνουν ότι ενδεχομένως να έσκασε κάποιο παλιό βλήμα από τη ζέστη, όπως συνέβη και κάποια προηγούμενα χρόνια. Άλλες πυρκαγιές που ξέσπασαν ήταν στη Λάκκα και στο Άνυδρο κατασβέστηκαν εγκαίρως από τους πυροσβέστες.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Αυγούστου, 2011


Σχόλια

pellanet facebook

logo-ktel-pellas

Ροή Ειδήσεων

19:13 - Το πρώτο Puppy Yoga έρχεται στην Χαλκιδική!

19:10 - Επίσκεψη αυστραλών τουριστικών δημοσιογράφων στην Πέλλα

18:56 - Βάζουμε τα μπάζα στη θέση τους – Προλαμβάνουμε τις πυρκαγιές

13:39 - Συνέντευξη Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη στον Pella FM 103,3

14:44 - Κάλεσμα προς όλους τους εθελοντές αιμοδότες

14:23 - Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός Μουσική εγκατάσταση Πόλεμος και «Ειρήνη;» 5, 6 Αυγούστου 2026 | Αρχαία Έδεσσα, Αρχαιολογικός Χώρος Λόγγου

14:19 - Τοποθέτηση Λάκη Βασιλειάδη για την Αναθεώρηση του Συντάγματος: «Σε τέτοιες κορυφαίες θεσμικές διαδικασίες υπάρχει μόνο η ευθύνη απέναντι στις επόμενες γενιές»

16:35 - Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Champions League!

16:27 - Όλυμπος: Εντάχθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – Ομόφωνη η απόφαση Ο Όλυμπος αναγνωρίστηκε ως φυσικό και πολιτιστικό αγαθό εξέχουσας οικουμενικής αξίας για την ανθρωπότητα

16:18 - ΕΝΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ